Grid star
eveniment

SE STRANG SEMNATURI PENTRU DEMITEREA LUI CLOTILDE ARMAND - “Va deranjeaza mormanele de gunoi pe langa care sunteti nevoiti sa treceti zilnic”

Fostul consilier general al Primariei Capitalei Tudor Ionescu a initiat o petitie pentru organizarea unui referendum de demitere a primarului Sectorului 1 Clotilde Armand (foto).

Pana in prezent, petitia a strans 692 de semnaturi, fiind necesare 10.000 de semnaturi pentru demararea unui referendum pentru demiterea Clotildei Armand.

Iata textul petitiei, care poate fi fi semnata AICI:

“In atentia locuitorilor din sectorul 1 al Capitalei

Sunteti multumiti de activitatea actualului primar al sectorului, Clotilde Marie Brigitte Armand? Va deranjeaza mormanele de gunoi pe langa care sunteti nevoiti sa treceti zilnic? Considerati ca neglijarea intentionata a sanatatii publice, mai ales in plina pandemie, este o problema care nu mai poate fi ignorata? Situatia in care ne aflam nu mai poate continua!

Semneaza petitia prin care cerem demiterea primarului actual al sectorului 1, Clotilde Marie Brigitte Armand, si contribuie direct la restabilirea normalitatii in sectorul tau. Sectorul 1 nu este cosul de gunoi al politicienilor!”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani