Grid star
punguta cu doi bani

UE planuia inca din 2018 restrictii in functie de vaccin (Documente)

Vai, dar ce avem noi aici? Uniunea Europeana, care chipurile vrea numai lapte si miere pentru toti cetatenii ei, urzea inca din anul 2018 un plan de dictatura a vaccinurilor.

Este vorba despre o Foaie de parcurs privind consolidarea cooperării în combaterea bolilor ce pot fi prevenite prin vaccinuri. Un document despre care oficialii UE și cei ai României n-au suflat un cuvant, chiar daca el a fost gandit sa impuna restrictii de circulatie.

Dezvaluirea a fost facuta saptamana trecuta de Activenews.ro, portalul prezentand atat foaia de parcurs, cat si studiul si sondajul gandite sa pregateasca terenul pentru despotica masura.

Iata explicatiile site-ului:

Pe 17 martie a.c., Ursula von der Leyen, presedinta Comisiei Europene, si oficialii de la Bruxelles au lansat 'propunerea pasaportului de vaccinare', un document tip pentru toate statele membre, care sa permita libera circulatie a persoanelor 'imunizate' in fata infectiei cu SARS-CoV-2.

Decizia ar fi survenit, chipurile, in urma summitului Consiliului European din 25 si 26 februarie a.c., cand cancelara Germaniei Angela Merkel l-ar fi propus, in ciuda unor anunturi anterioare ale Comisiei, potrivit carora Uniunea Europeana nu s-ar grabi sa conceapa un astfel de document.

In realitatea, intentia Comisiei de a crea un Pasaport de vaccinare pentru europeni dateaza din 2018, potrivit unei Foi de Parcurs a Comisiei accesate de ActiveNews, din care nu lipsesc un STUDIU pe aceasta tema si un SONDAJ la nivel european.

Prima actiune de urmat era examinarea fezabilitatii dezvoltarii unui card / pasaport de vaccinare comun pentru toti cetatenii U.E. care sa fie compatibil cu sisteme electronice de informatii privind 'imunizarea'. Desi la acea vreme nu se vorbea despre noul coronavirus, acest pasaport era gandit sa ia in considerare diferitele programe nationale si europene de vaccinare.

O alta actiune programata era alcatuirea unei Coalitii pentru Vaccinare care sa aduca impreuna asociatii a lucratorilor din domeniul sanatatii precum si asociatii relevante ale studentilor din domeniu, care sa se angajeze sa transmita publicului 'informatii corecte' despre vaccinare, descurajand 'miturile' si schimband 'bune practici'”.

* Cititi aici intregul articol insotit de documente

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani