Grid star
punguta cu doi bani

Afaceri pe piata farmaceutica. Tranzactia vizeaza noua farmacii din Romania

Se face o preluare pe piata farmaceutica. Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care compania Mini-Farm S.R.L. intentioneaza sa preia noua farmacii apartinand companiilor Farmacia Elixirfarm Impex S.R.L. si Farmacia Kogalniceanu S.R.L.

Mini-Farm S.R.L. este prezenta pe piata comertului cu amanuntul de produse farmaceutice si parafarmaceutice prin magazine specializate. Compania detine un lant de peste 90 de farmacii pozitionate in zona de sud-est a tarii si in Bucuresti. Farmaciile ce vor fi preluate activeaza, de asemenea, pe piata comertului cu amanuntul de produse farmaceutice si parafarmaceutice prin magazine specializate. Unitatile farmaceutice care fac obiectul tranzactiei sunt localizate in Bucuresti:

In conformitate cu prevederile Legii concurentei (nr. 21/1996), aceasta tranzactie trebuie autorizata de Consiliul Concurentei, care va evalua operatiunea in scopul stabilirii compatibilitatii sale cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege”, anunta Consiliul.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

 

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani