Grid star
eveniment

URMASUL BRATIENILOR, MORT DE BEAT – Candidatul PNL se tavaleste in zapada pe ritmuri de muzica populara (Video)

Ce va ganditi ca ar putea sa iasa din combinatia cantaret de muzica populara + alcool + zapada? Ati ghicit: un intreg spectacol. Lumea Banilor va prezinta in exclusivitate un candidat PNL surprins in timp ce se tavalea prin zapada, rupt de beat si triluind folcloric.

Ne referim la cantaretul de muzica populara Ionut Ilie Tudorescu (foto), cel care acum candideaza la Primaria Orasului Baia de Arama (judetul Mehedinti). Rapsodul a fost surprins, cel mai probabil in iarna 2019-2020, debordand de veselie etilica si harjonindu-se prin zapada impreuna cu alt barbat, imbibat si el in alcool. Spunem ca imaginile (care circula pe Internet, devenind virale) au fost surprinse, dupa toate aparentele, in decembrie 2019, ianuarie 2020 sau februarie 2020, intrucat al treilea barbat – cel din spatele camerei video – spune la un moment dat: „Nu-l mai filmez, ca nu mai iasa (n.r. varianta olteneasca a lui „iese”) primar”.

„Crescut langa cioporul de oi”

Liberalul Ionut Tudorescu este o vedeta locala in Mehedinti – nu neaparat in politica, dar fara indoiala in muzica. De altfel, facand click aici, il puteti admira pe Youtube in numeroase videoclipuri. In plus, aici, pe pagina de Facebook, urmasul Bratienilor se descrie in continuare drept artist, nu candidat politic, adaugand urmatoarele:

Crescut langa cioporul de oi, imbratisand cantecul popular si urmand calea administratiei publice, cu o experienta de 20 de ani, consider ca a sosit momentul sa ma dedic in totalitate comunitatii din Baia de Arama, in sensul dezvoltarii zonei”.

Ca o ironie, mentionam ca pana si Facebookul este bulversat, sugerandu-le vizitatorilor sa spuna daca Tudorescu este intr-adevar artist (vezi facsimil).

Ca sa fim corecti, mentionam ca injuraturile care se aud in inregistrarea de mai jos nu vin din partea lui Ionut Tudorescu, ci din partea tovarasului de joaca. Oricum: tare suntem curiosi ce parere au alegatorii din Baia de Arama despre showmanul local.

Deci iata filmarea:

https://youtu.be/-WVIN3rsE9I

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani