Grid star
punguta cu doi bani

V-ati fi asteptat la asa ceva din partea ANAF?

Sa gasim oameni buni dupa noapte – popas / Pentru cate iubiri in priviri ne-au ramas / Si-mpreuna sa vrem sa-mplinim cat destin mai avem”, spune poetul George Tarnea in delicata poezie „Dimineti cu ferestre deschise”. Pe aceeasi idee, a pastrarii increderii in oameni, va prezentam un caz care sa va faca duminica mai frumoasa.

Acelora dintre dumneavoastra care au injurat macar o data in viata ANAF-ul le spunem ca la Fisc exista si oameni de omenie, dispusi sa-l ajute pe contribuabil. De un astfel de caz fericit a avut parte economista Beatrice Aldea, membra a celebrului Grup al Clientilor cu Credite in CHF (GCCC), transformat in ONG, sub numele de Asociatia Credere. Tot Aldea a infiintat primul grup care in 2010 s-a ridicat impotriva abuzurilor facute de banci. De atunci, a militat continuu pentru contracte corecte, fara clauze abuzive.

Intamplarea pe care o puteti citi mai jos a fost relatata de Beatrice Aldea pe Facebook vineri, 4 decembrie 2020. In ciuda insistentelor noastre, autoarea postarii nu a vrut sa dezvaluie identitatea inimosului angajat al Fiscului. Oricum: oricine ar fi acesta, are toata stima noastra.

Deci iata postarea (vezi facsimil):

Sa te sune ANAF la ora 20.30 pentru interesul tau, e ceva iesit din iesit din comun.

Sa stea sa citeasca legile noaptea ca sa iti gaseasca tie solutie la problema, e lucru rar.

Sa iti mai si zica ca asta e treaba lui, sa te indrume, e de exceptie.

Sa te sune si a doua zi de cateva ori ca sa discutati cea mai buna varianta pentru tine, contribuabil, e iarasi ceva ce nu intalnesti la tot pasul.

De ce va zic asta? Ca sa stiti ca mai sunt si sunt si oameni care muncesc in institutiile statului. Din pacate astfel de oameni nu prea au sanse de avansare pentru ca politicul primeaza.

Iata un exemplu care imi arata inca o data ca nu e bine sa generalizam”.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani