Grid star
eveniment

VIN VREMURI GRELE PENTRU IOHANNIS – Avertisment pentru presedinte

Vin vremuri grele pentru presedintele Klaus Iohannis (foto stanga). Acesta este avertismentul consultantului politic Cozmin Gusa, care atrage atentia ca seful statului are o criza majora de credibilitate in randul crestinilor.

Cozmin Gusa a comentat discursul Mitropolitului Moldovei Teofan (foto dreapta) tinut la ceremonia de la Iasi dedicata Sfintei Cuvioase Parascheva, discurs caracterizat ca un atac indirect la adresa lui Iohannis.
Teofoan, care l-a citat pe presedintele SUA Donald Trump, a spus: “In fata epidemiei care ne atinge, medicamentele, spitalizarea, protectia in diferitele ei forme sunt esentiale. Ele fac parte din componenta materiala a tratarii bolii si sunt absolut necesare. Dar asa cum spunea presedintele SUA acum cateva zile, si locurile de inchinare sunt locuri esentiale care asigura servicii esentiale”.
Trump a militat pentru deschiderea lacasurilor de cult, dandu-le ordine guvernatorilor statelor americane.

Raspuns dur al liderilor BOR

Gusa considera ca Mitropolitul Moldovei a vrut sa scoata in evidenta nepasarea lui Iohannis cu privire la interzicerea pelerinajului la Iasi si inchiderea bisericilor, dar si o evidenta persiflare a liderilor BOR din partea sa: “Acestia ii raspund rapid si dur prin vocea lui Teofan, ceea ce ne indica precis cat de tare s-a adancit prapastia dintre ei si Iohannis, deci implicit intre acesta si ultra-majoritatea ortodoxa”.

In acest context, consultantul politic avertizeaza ca vin vremuri grele pentru Iohannis si liberali, dar cu cat mai greu de suportat vor fi pentru ei, cu atat mai multe excese impotriva romanilor vor declansa”.

Iata postarea facuta pe Facebook de Cozmin Gusa:

MITROPOLITUL MOLDOVEI, ATAC INDIRECT LA IOHANNIS, DUR SI INTELIGENT!

CRIZA MAJORA DE CREDIBILITATE PENTRU KWI LA NIVELUL CRESTINILOR.

Mitropolitul Moldovei Teofan l-a citat azi pe Donald Trump, subliniind astfel grija acestuia pentru sufletele credinciosilor in vremuri grele de pandemie. A folosit fragmentul postat de mine azi dimineata, prin care sugeram o comparatie intre Iohannis si presedintele SUA, ce sa scoata in evidenta nu doar nepasarea lui KWI, dar si o evidenta PERSIFLARE a liderilor BOR din partea sa:

Acestia ii raspund rapid si dur azi prin vocea lui Teofan, ceea ce ne indica precis cat de tare s-a adancit prapastia dintre ei si Iohannis, deci implicit intre acesta si ultra-majoritatea ortodoxa.

Ca sa fie clar ce a generat atitudinea constant NESIMTITA si ANTINATIONALA a presedintelui Romaniei, sa cititi va rog si declaratia presedintelui Uniunii Baptiste, facuta azi, ce se constituie tot ca un atac just la Iohannis.

Vin vremuri grele pentru KWI si liberali, dar cu cat mai greu de suportat vor fi pentru ei, cu atat mai multe excese impotriva romanilor vor declansa!
Sa vedem deci 'CARE PE CARE'!?
”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani