Grid star
criptomonede

VISA VA OFERI RECOMPENSE IN BITCOIN CLIENTILOR DIN EUROPA – Gigantul financiar va lansa noi carduri de debit care ofera criptomonede in loc de puncte de fidelitate

Gigantul de plati Visa si aplicatia de recompense in Bitcoin (BTC) Fold si-au extins parteneriatul pentru produsele de debit si credit preplatite Fold in Europa, America Latina si de Nord si in Caraibe, potrivit CoinDesk. Decizia vine în contextul în care cererea pentru astfel de produse de recompensare a clientilor cu criptomonede este in crestere la nivel global, a declarat CEO-ul Fold, Will Reeves.

Gilda Popa

Extinderea la nivel global a parteneriatului vine in momentul in care prin aplicatia Fold au trecut deja tranzactii de aproape 1 miliard de dolari de la lansarea cardului de debit Fold Visa, pentru clientii din SUA, in primavara anului 2020. Utilizatorii americani au fost recompensati cu peste 30 de milioane de dolari in Bitcoin de la lansarea aplicatiei, anunta compania intr-un comunicat citat de Bitcoin Magazine.

Utilizatorii globali sunt incurajati sa se inscrie pentru lista de asteptare pentru acces global timpuriu pe lista de asteptare creata pe site-ul Fold.

Aplicatia cripto de cumparaturi Fold a colaborat pentru prima data cu Visa in 2020 pentru a emite un card de debit care ofera recompense bitcoin (BTC) in loc de puncte de fidelitate traditionale, similare cu nivelurile de recompensa la care te-ai astepta de la un card de credit. La acel moment, serviciile oferite erau limitate la utilizatorii familiarizati cu criptomonedele, clienti ai bursei cripto americane Coinbase (COIN), care ofereau carduri Visa cu recompense in Bitcoin.

Credem ca Bitcoin poate fi un instrument puternic pentru ca oamenii din intreaga lume sa preia controlul asupra propriilor finante si ne angajam sa facem Bitcoin cat mai usor si accesibil pentru toata lumea”, a declarat CEO-ul Fold, Will Reeves.

Extinderea colaborarii Visa - Fold vine intr-un moment in care „"ererea pentru recompense Bitcoin in afara SUA este in crestere”, a adaugat Will Reeves.

Cum procedeaza clientii Visa pentru a obtine recompensele in Bitcoin

Noua interactiune cu Visa va permite companiei Fold sa extinda cardul de debit Bitcoin Rewards existent la nivel global si sa imputerniceasca companiile locale de servicii financiare sa-si lanseze recompensele si produsele financiare prin intermediul infrastructurii de plati si recompense Bitcoin incorporate de aplicatie.

La randul sau, gigantul de plati Visa intentioneaza sa extinda serviciile cripto in pofida criei bancare si a prabusirii unor companii de prim rang din industria cripto, cum ar fi bursa FTX.

Credem ca monedele digitale vor juca un rol important in viitorul serviciilor financiare si al ecosistemului banilor in general. Suntem incantati sa lucram cu Fold pentru a crea noi modalitati prin care consumatorii sa cheltuiasca si sa interactioneze cu aceste active digitale”, a declarat Cuy Sheffield, seful diviziei cripto al Visa, relateaza Bitcoin Magazine.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani