Grid star
eveniment

2.500 LEI DE LA PRIMARUL SECTORULUI 6 – Conditia pusa asociatiilor de proprietari

Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu (foto stanga) anunta ca asociatiile de proprietari din sector beneficiaza de un voucher de maxim 2.500 lei pe an daca se inscriu in programul de revitalizare a curtii blocului.

Cei care se vor inscrie in program vor beneficia de amenajarea peisagistica a gradinii blocului, arbori, arbusti, trandafiri, flori, gazon, dar si unelte pentru intretinerea spatiului verde.
In schimb, potrivit anuntului facut pe facebook de Ciucu, asociatiile de proprietari vor trebui sa isi asume intretinerea gradinii blocului timp de patru ani.

Iata anuntul lui Ciprian Ciucu:

"Acesta este unul dintre cele mai importante mesaje pe care le-am dat pana acum. Va rog mult, dati mai departe, este important sa ajunga la cat mai multe asociatii de proprietari!
De astazi va puteti inscrie in programul de revitalizare a curtii blocului.
Cei care se vor inscrie in program vor beneficia de:
Amenajarea peisagistica a gradinii blocului, pe baza unei schite/proiect individual realizat de catre peisagisti;
Un voucher de maxim 2.500 lei pe an (in functie de suprafata de spatiu verde aferenta blocului) pentru plata apei folosita la udatul spatiului verde si un furtun lung;

Arbori, arbusti, trandafiri, flori, gazon (materialele dendro-floricole necesare lucrarilor de intretinere spatii verzi aferente blocurilor de locuinte);
Unelte: Masina de tuns iarba (voucher), 2 lopeti, 1 cazma, 3 greble, 10 perechi de manusi, 2 foarfece pentru toaletare gard viu, 2 maturi stradale, saci de plastic;

Mobilier urban, la cerere: Banci, Mese, Cosuri pentru gunoi
Asociatiile de proprietari vor beneficia de Ghid de informare si intretinere al amplasamentului, consultanta punctuala, la cerere la un numar de telefon permanent si de un program de formare de cca. 4 ore.

Munca pentru banii primiti

In schimb, asociatiile de proprietari vor trebui sa isi asume (printr-un proces verbal de predare-primire) intretinerea gradinii blocului timp de patru ani. Pe scurt, trebuie sa taie iarba, sa stranga materialul vegetal rezultat si sa sune la ADP sa vina sa il ia, sa ude gazonul si copacii si mai ales gardul viu si sa MENTINA CURATENIA!
Altfel, asociatia va trebui sa returneze banii investiti. Costul pentru amenajarea unei gradini de dimensiuni medii este undeva la intre 35.000 si 40.000 de lei.
Inscrierea se va face on-line (e-mail/aplicatie anuntam din timp) iar cererile vor fi solutionate in functie de: blocul nu urmeaza sa fie reabilitat in urmatorii 3 ani (eliminatoriu);

  • acordul asociatiei de proprietari (tabel nominal cu semnaturi de la proprietari/locatari 50+1 din totalul apartamentelor) (eliminatoriu);
  • ordinea inscrierii;
  • se renunta la gardul metalic daca peisagistul considera oportuna inlocuirea acestuia cu gard viu sau alte elemente separatorii.
    Dati mai departe ca sa se stie! Succesul acestui program depinde de cat de multi oameni se vor inscrie.
    Va puteti inscrie apasand aici: https://www.primarie6.ro/revitalizare-spatii-verzi/
    ”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani