Grid star
eveniment

​ 200.000 DE BUCURESTENI AU PETRECUT LA "LAMINOR WINTER WONDERLAND”, IN PRIMUL WEEKEND - Targul de sarbatori "Laminor Winter Wonderland” ramane deschis pana pe 2 ianuarie 2024

Distractie de zile mari la targul organizat de Primaria Sectorului 3. Din 30 noiembrie, atunci cand "Laminor Winter Wonderland” si-a deschis portile, 200.000 de bucuresteni au vizitat cel mai mare targ indoor si outdoor din Romania. Punctul de varf  a atins 11.000 de vizitatori, potrivit estimarilor jandarmeriei.

Odata cu aprinderea luminitelor in cadrul targului, s-a dat startul distractiei in incinta halei istorice Laminor. Cladirea in suprafata de sapte hectare, amenajata de sarbatoare, si-a asteptat vizitatorii cu numeroase zone de atractie.

Iata comunicatul Primariei Sectorului 3:

"Din 30 noiembrie, cand 'Laminor Winter Wonderland' si-a deschis portile, 200.000 de bucuresteni au vizitat cel mai mare targ indoor si outdoor din Romania. Punctul de varf  a atins 11.000 de vizitatori, potrivit estimarilor jandarmeriei.

 Odata cu aprinderea luminitelor in cadrul targului, s-a dat startul distractiei in incinta halei istorice Laminor. Cladirea in suprafata de sapte hectare, amenajata de sarbatoare, si-a asteptat vizitatorii cu numeroase zone de atractie.

Atractiile targului

La intrarea in targ, bradul impodobit a devenit reper de intalnire in mijlocul multimii. In apropiere, caruselul i-a purtat fara oprire pe copii in 'wonderland', in vreme ce la scena in miniatura studenti de la UNATC au sustinut spectacole cu tematica de sarbatoare. Copiii au mai avut de ales intre atelierele creative de face-painting, baloane modelabile, jocuri teatrale si constructie papusi sau spectacolele cu picioroange. Desigur, Mos Craciun i-a primit pe copii in 'audienta' la casa special amenajata pentru el, pregatit sa asculte dorintele celor mici si sa imparta cadouri.

Pe langa preparatele traditionale, bucurestenii au avut parte de lounge-uri si coktailuri. In zona outdoor a targului au fost amenajate patinoarul, dar si o zona de food.

In partea opusa bradului din targ, vizitatorii au avut parte de trei seri incendiare pe scena unde au urcat artisti de top precum Nicole Cherry, Guess Who, Antonia, Inna, Emaa, Killa Fonic, Mira, Alina Eremia si The Motans. De asemenea, ziua Nationala a Romaniei a fost sarbatorita cu voie buna prin concerte sustinute de Surorile Osoianu, Rapsodia Carpatilor si Ana Maria Parascioiu, Romanita si Fanfara Angelys.

Doua party bus-uri (autobuze cu muzica si lumini) au preluat calatorii din statiile STB si i-au adus la 'Winter Wonderland' pentru a vizita targul.

Vesti bune

Targul de sarbatori 'Laminor Winter Wonderland' ramane deschis pana pe 2 ianuarie 2024, programul fiind de luni pana joi de la ora 11.00 la ora 22.00, iar de vineri pana duminica de la ora 10.00 la ora 23.00.

Accesul in zona targului se poate face cu metroul, la statia Republica, dar si cu mijloacele de transport in comun, de suprafata, respectiv: tramvaiele 36, 46 si autobuzele 406, 452, 454, 457, 458, 509, 103, N109, N125.

Pentru cei care vor veni la targ cu masina personala, Hala Laminor dispune de o parcare subterana de 1700 de locuri cu intrare din soseaua Industriilor, unde accesul costa 10 lei/zi”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani