Grid star
eveniment

22 MILIOANE, CEA MAI MARE DAUNA ACHITATA DE ASIGURATORI IN ROMANIA IN 2020 – Iata pentru ce

Cea mai mare dauna achitata in 2020 pe o polita de tip property ca urmare a producerii riscului de incendiu a fost de aproximativ 22 milioane lei.
Potrivit Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania condusa de Adrian Marin (foto), primele cinci riscuri in functie de daunele achitate de asiguratorii membri UNSAR, pe politele de tip property, au cumulat valori de peste 140 milioane lei in 2020.
Dintre acestea, incendiul a cauzat cele mai mari pagube, asiguratorii platind peste 90 de milioane lei catre companiile afectate.

Topul riscurilor

Pe locul secund au fost exploziile, cu daune achitate de aproximativ 34 de milioane de lei. Topul riscurilor care au generat cele mai mari daune este completat, in ordine, de riscurile legate de inundatii, care au generat daune de 7,8 milioane lei, urmate de cele referitoare la furtuna (daune de 4,4 milioane lei) si de avariile accidentale (3,8 milioane lei):

“Existenta unui plan de asigurari potrivit specificului fiecarui business poate face diferenta intre continuarea activitatii si faliment – in momentul producerii unui risc asigurat”, a declarat Adrian Marin.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani