Grid star
analize

4 mii de noi locuri de munca

Viziunea PSD privind guvernarea se refera la dezvoltare prin patriotism economic, adica prin investitii si productie aici, in Romania!

19 proiecte de investitii in valoare de 6,4 miliarde de lei, din care 2,2 miliarde ajutor de stat, au fost aprobate prin schema de ajutor de stat pentru stimularea investitiilor cu impact major in economie derulata de Ministerul Finantelor (HG 807). Acestea inseamna in fapt un efect triplu de multiplicare in economie si peste 4 mii de noi locuri de munca care vor fi create.

Vom contribui astfel la dezvoltarea unor industrii competitive in Romania: industria auto, industria materialelor de constructii, industria alimentara, industria IT, industria farmaceutica, activitati de asistenta spitaliceasca si fabricarea produselor din cauciuc. Aceasta este singura cale structurala de a atinge cele 3 mari obiective ale guvernarii:

1. Crestere economica prin productie si investitii in Romania;

2. Stoparea cresterii preturilor si refacerea puterii de cumparare;

3. Crearea de locuri de munca mai multe si mai bine platite.

Am promis ca vom trece de la economia bazata pe consum de bunuri din import la economia bazata pe productie aici, in Romania. In 2023 si 2024 vom intoarce in economie si pentru populatie 8-10% din PIB, de 5 ori mai mult decat in timpul guvernarilor anterioare.

sursa: facebook Marcel Ciolacu

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani