Grid star
banci

ACCESAREA PRODUSELOR BANCARE DE LA DISTANTA – CEC Bank a obtinut acreditarea. Totul se face prin identificare video. Procedura

CEC Bank, institutie cu capital de stat, a obtinut acreditarea de la Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei (ADR) pentru procesul digital de accesare a produselor bancare de la distanta, cu identificare video, in baza noilor prevederi legale. De asemenea, banca extinde serviciile disponibile online cu trei produse si servicii noi.

Banca anunta ca procesul de contractare online a produselor bancare este simplu si poate fi parcurs de pe orice dispozitiv, de oriunde, in cateva minute: clientul selecteaza produsul, introduce datele de contact si date personale, face un selfie, o poza a cartii de identitate si valideaza cererea in cadrul unui apel video cu un operator. Procesul se finalizeaza cu semnarea electronica a contractelor, in aceeasi zi.  

Magazin online

Oferta de produse si servicii bancare ce pot fi accesate 100% online prin magazinul bancar CEC_IN, a fost completata cu produse noi: pachetul de cont bancar Smart, Pachetul de cont bancar Premium si, in plus, a fost adaugata si posibilitatea de actualizare a datelor 100% online, potrivit bancii. Noile produse vin in completarea ofertei existente, care include Pachetul de cont bancar Bun venit, carduri de credit, imprumuturi de nevoi personale ce pot fi accesate 100% online, cu zero drumuri la banca.

"Am fost prima banca din Romania care a lansat, inca din 2020, un flux de accesare 100% online a conturilor si serviciilor bancare. Am continuat sa dezvoltam magazinul online bancar CEC-IN si azi avem un portofoliu complet de servicii bancare pentru persoane fizice care pot fi accesate 100% online: de la conturi si carduri, la mobile banking si produse de creditare: carduri de credit, credite de nevoi personale, preaprobare pentru creditele de nevoi cu ipoteca.
Prin diversificarea ofertei de conturi bancare disponibile online, clientii pot alege acum intre pachete de servicii basic si pachete premium – adaptate nevoilor si obiceiurilor de consum.
Vom continua sa dezvoltam zona de servicii bancare digitale, dar in acelasi timp, ne pastram angajamentul fata de economia Romaniei si ne vom pastra reteaua teritoriala - cea mai mare din tara, dezvoltand un model de business omni-channel, in care serviciile bancare sunt disponibile atat online, cat si prin intermediul celor peste 1 000 de unitati bancare"
, a declarat directorul CEC, Bogdan Neacsu.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani