Grid star
eveniment

ACUZATIE BOMBA: OAMENI DE AFACERI, SANTAJATI DE NICUSOR DAN – Inregistrarea care poate pune capat carierei lui Nicusor Dan

Tot mai multa lume incepe sa vorbeasca despre practicile lui Nicusor Dan (foto), candidatul PNL la Primaria Capitalei, care fi obisnuit sa hartuiasca investitori si dezvoltatori imobiliari cu plangeri si reclamatii, pe care si le retragea doar in schimbul unor sume de bani. V-am prezentat deja dezvaluirile senatorului PSD Daniel Zamfir despre mecanismul de facut bani al lui Nicusor Dan si al asociatiilor ce garviteaza in jurul acestuia (click aici pentru a citi). Iata ca elemente noi despre acelasi Nicusor Dan sunt oferite de consultantul politic Cozmin Gusa.

Acesta sustine ca pe piata circula deja informatii despre o serie de oameni de afaceri ale caror investitii ar fi fost blocate in ultimii ani de reclamatiile lui Nicusor Dan, pentru ca in final candidatul PNL la Primaria Capitalei sa ofere “pacea” in schimbul unor sume de bani. Cu alte cuvinte, un santaj. Mai mult, Cozmin Gusa dezvaluie ca ar exista chiar si o inregistrare ambientala cu o discutie incriminatoare dintre Nicusor Dan si tatal unui consilier general USR, cu interese imobiliare in afacerea Constanda.

Prezentam dezvaluirile consultantului politic Cozmin Gusa, facute miercuri, 5 august 2020, pe pagina sa de Facebook:

“Intrebare pentru Rares Bogdan, despre Nicusor Dan.

'Daca se va dovedi ca Nicusor Dan, alias Plicusor Ban, este implicat in smecheriile mafiei imobiliare din Bucuresti, cu beneficii materiale pentru sine sau apropiatii sai, vei solicita PNL-ului sa schimbe candidatul si sa sustina pe altcineva?'

Desigur ca puteam sa-i adresez lui Rares aceasta intrebare intr-o conversatie telefonica, insa inafara relatiei de prietenie veche pe care o avem, eu sunt analist public, el e om politic si prim-vicepresedinte PNL, iar viitoarea administrare a Bucurestiului este o treaba de maxima responsabilitate. Totodata, doar Rares Bogdan si Marian Petrache sunt aceia dintre liberali care-au actionat responsabil politic si s-au opus in sedinta de saptamana trecuta, “Seppukului in grup' organizat de catre LuCOVID si rezervisti.

Asadar, informatiile care circula, din surse de incredere (!), sunt cam asa: exista cativa oameni de afaceri care-n ultimii ani, dorind sa dezvolte proiecte imobiliare, s-au lovit de reclamatiile formale ale lui Nicusor Dan, care le-ar fi conditionat 'pacea', de oferirea unor sume de bani ca sponsorizari (subiectul are mare notorietate in lumea de afaceri bucuresteana!); in plus, se pare ca este chiar o inregistrare ambientala a unei discutii incriminatoare dintre 'Plicusor' si tatal unui consilier general al USR (impus pe lista chiar de catre Nicusor Dan!), care tata are interese imobiliare comune cu celebrul 'beneficiar' Costanda.

La cat de intensa se anunta campania pentru alegerea primarului de Bucuresti, si la ce mize politico-financiare sunt in joc, crede cineva ca aceste lucruri nu vor aparea public, cu probele adiacente???

M-opresc azi aici, dar desigur ca astept raspunsul!”

* Cititi aici dezvaluirile senatorului PSD Daniel Zamfir despre Nicusor Dan

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani