Grid star
business capital

ANTREPRENORII ROMANI STRANG RANDURILE – Se lanseaza Organizatia Oamenilor de Afaceri din Alianta pentru Unirea Romanilor. Oamenii de afaceri Mohammad Murad si Vicentiu Mocanu vor fi presedintele, respectiv vicepresedintele forului. Liderul AUR George Simi

Oamenii de afaceri romani trebuie sa constientizeze necesitatea protejarii capitalului autohton. De aceea, Alianta pentru Unirea Romanilor – condusa de George Simion (foto 1 dreapta) – lanseaza Organizatia Oamenilor de Afaceri din AUR.

Forul il va avea ca presedinte pe antreprenorul Mohammad Murad, in timp ce omul de afaceri Vicentiu Mocanu (foto 1 stanga) va fi vicepresedinte. Mocanu – care va activa in calitate de coordonator regional pentru opt judete al Organizatiei Oamenilor de Afaceri – a fost desemnat oficial, la 30 noiembrie 2023, drept candidatul AUR pentru functia de primar in Ramnicu Valcea.

Evenimentul de lansare – destinat nu doar membrilor partidului, ci tuturor celor interesati, in special antreprenorilor romani – va avea loc in 15 decembrie 2023, incepand cu ora 11:00, la Sala Unirii din Parlamentul Romaniei.

Presedintele AUR George Simion a declarat (vezi facsimil):

Acest demers al AUR marcheaza un pas important in directia sustinerii dezvoltarii capitalului romanesc. AUR isi propune sa devina un aliat de nadejde pentru mediul de afaceri din Romania, oferind solutii concrete si eficiente pentru provocarile cu care se confrunta antreprenorii. Ne dorim sa participe la lucrarile conferintei si sa isi aduca aportul la declaratia finala care va fi lansata cu aceasta ocazie, nu doar membri AUR, ci si antreprenori care nu fac parte din formatiune. Evenimentul va fi structurat pe urmatoarele directii de lucru: Productie, Turism, Agricultura, Constructii, Servicii, IT si altele. Organizatia Oamenilor de Afaceri din AUR va functiona ca un catalizator pentru dezvoltarea economica a Romaniei, promovand politici care favorizeaza investitiile, inovatia si cresterea economica durabila. De asemenea, organizatia va avea un rol activ in elaborarea de propuneri legislative care sa stimuleze mediul de afaceri. AUR isi propune sa creeze un cadru favorabil pentru dezvoltarea afacerilor, sa stimuleze antreprenoriatul si sa protejeze interesele oamenilor de afaceri romani. Prin aceasta initiativa, partidul isi reafirma angajamentul de a contribui la dezvoltarea economica a Romaniei si de a sustine capitalul romanesc. Prin lansarea Organizatiei Oamenilor de Afaceri, AUR isi propune sa devina un partener de incredere pentru oamenii de afaceri din Romania. AUR invita toti antreprenorii sa se alature acestui demers si sa contribuie la construirea unui mediu de afaceri puternic si competitiv”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani