Grid star
eveniment

ASALT LA IOHANNIS - “Cand ai mintit, domnule?”

Liderul PSD Marcel Ciolacu da asaltul la Klaus Iohannis (foto), pe care il acuza ca a schimbat haina de Presedinte al Romaniei cu uniforma electorala de Agent-Sef al PNL

Marcel Ciolacu, asalt la Klaus Iohannis. Liderul PSD spune intr-o postare pe Facebook ca pe Iohannis nu-l intereseaza nivelul de trai al romanilor, ci mai degraba saracirea populatiei pana in punctul in care singurii stapani ai tarii vor fi doar marii imbuibati de la PNL.

Liderul PSD ii transmite presedintelui ca romanii s-au saturat sa auda ca nu sunt bani si ca este criza, dar sa vada cum guvernarea liberala toaca banii tarii pe mii de contracte supraevaluate.

Pensiile, motiv de critica

Marcel Ciolacu face referire si la posibilitatea reintroducerii starii de urgenta starea de urgenta:

Cand ai mintit, domnule Iohannis? Cand spuneai ca nu vei ezita sa introduci iar stareadeurgenta daca va creste numarul de cazuri sau acum, cand negi realitatea, fix inainte de alegeri?

La fel ai negat si inainte de prezidentiale ca nu vei anula majorarea din Legea pensiilor si a vazut tot poporul cum, alaturi de Orban si gasca lui, i-ati mintit in fata pe cei varstnici, majoritatea cu pensii sub 2.000 de lei!”

Iata postarea facuta pe Facebook de Marcel Ciolacu:

“Constat cu tristete, domnule Iohannis, ca ati schimbat DEFINITIV haina de Presedinte al Romaniei cu UNFORMA ELECTORALA de Agent-Sef al #PNL. Nu va intereseaza #niveluldetrai al romanilor, ci mai degraba saracirea populatiei pana in punctul in care singurii stapani ai tarii vor fi doar marii imbuibati de la PNL.

NU majorarea pensiilor conform LEGII, ci #austeritatea pe care o promovezi dumneata, domnule Iohannis, este de domeniul trecutului!

Romanii s-au saturat sa auda ca nu sunt bani si ca e criza, dar sa vada ca guvernarea liberala toaca banii tarii pe mii de contracte supraevaluate.

Tot de domeniul trecutului sunt si butaforiile la care participati, cu vizite pe la obiective de infrastructura gen cioturi de autostrada si linii ferate de 3 kilometri, in vreme ce executia bugetului pe zona de #investitii abia atinge 40%!
Tot regimul vostru se cladeste pe o continua #contradictie intre vorbe si fapte.

Cand ai mintit, domnule Iohannis? Cand spuneai ca nu vei ezita sa introduci iar #stareadeurgenta, daca va creste numarul de cazuri sau acum, cand negi realitatea, fix inainte de alegeri?

La fel ai negat si inainte de prezidentiale ca nu vei anula majorarea din Legea pensiilor si a vazut tot poporul cum, alaturi de Orban si gasca lui, i-ati mintit in fata pe cei varstnici, majoritatea cu pensii sub 2.000 de lei!

Cand le spuneti, oare, adevarul romanilor? Cand Ministerul Educatiei transmite o circulara inspectoratelor scolare, decretand urgenta trecerii la predarea online sau cand negi senin acest scenariu? Cand ministrul Sanatatii vorbeste degajat despre posibilitatea unui nou 'lockdown' sau cand revine si spune ca nu il ia in calcul?

Poporul roman are o vorba: 'Minciuna sta cu Rege la masa'! Azi, din pacate, Minciuna sta la Cotroceni si a devenit Presedinte!”


Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani