Grid star
eveniment

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, anunt despre solicitarea ministerului Economiei

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism condusa de Nicolae Demetriade (foto) a facut in 6 mai 2020 un anunt extrem de important pentru membrii sai.

ANAT arata ca in contextul pandemiei de COVID-19 si a efectelor economice dezastruoase de pe urma carora agentiile de turism au suferit pierderi insemnate, Ministerul Economiei a solicitat sprijinul in vederea colectarii de informatii privind pierderile inregistrate.

Iata comunicatul ANAT:

"Stimati membri,

In contextul pandemiei de COVID-19 si a efectelor economice dezastruoase de pe urma carora agentiile de turism au suferit pierderi insemnate, Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri – Directia Generala Turism, a solicitat sprijinul ANAT printr-o adresa oficiala, in vederea colectarii de informatii privind pierderile inregistrate/estimate de membrii ANAT.

Avand in vedere prevederile legislatiei din domeniul concurentei privind schimbul de informatii sensibile, va rugam sa transmiteti informatiile solicitate cat mai prompt, direct catre Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri – Directia Generala Turism, in atentia dlui. Secretar de Stat Emil Razvan Pirjol".

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani