Grid star
eveniment

BUCHAREST FOOD SUMIT, EDITIA VI-A – Ultimele informatii despre eveniment

BucharestFoodSummit, editia a VI-a, va avea loc intre 11-12 octombrie 2023. Toti participantii pot expune gratuit mostre ale produselor fabricate de companiile pe care le reprezinta, in functie de ordinea inscrierii si de spatiul disponibil!

Iata anuntul Bucharest Food Summit :

“Ne bucuram ca Auchan este alaturi de noi partener, precum Biris Goran SPARL, si ca din nou ComputerLand Romania este sponsorul Gold al BucharestFoodSummit editia a VI-a.

Salutam dialogul cu Tiberiu Danetiu, Directorul de Marketing Auchan, care este mereu generator de solutii de interes atat pentru oamenii de afaceri cat si pentru consumatori.

La Bucharest Food Summit, editia a VI-a, 11-12 octombrie 2023, toti participantii pot expune gratuit mostre/exemple ale produselor fabricate de companiile pe care le reprezinta, in functie de ordinea inscrierii si de spatiul disponibil!

Sponsori: ComputerLand Romania ( Sponsor Gold)

Parteneri: Biris Goran SPARL, Auchan, Academia De Stiinte Agricole si Silvice „Gheorghe Ionescu-Sisesti”, Universitatea De Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti, HORA.

Parteneri media: Food Biz, Agrostandard News, Lumea Banilor, Revista Economistul, money.ro”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani