Grid star
eveniment

RUPTURA RARES BOGDAN-LUDOVIC ORBAN – Dezvaluiri din interiorul PNL. Rares Bogdan il abandoneaza pe Ludovic Orban

Unul dintre cei mai importanti lideri ai PNL, poate chiar cel cu influenta cea mai mare in randul opiniei publice, nu se va implica in coordonarea campaniilor pentru alegerile locale si parlamentare din 2020. Este vorba despre europarlamentarul Rares Bogdan (foto). Dezvaluirea despre refuzul lui Rares Bogdan de a fi parte din echipa de coordonare a campaniilor a fost facuta de consultantul politic Cozmin Gusa.

Gusa precizeaza ca l-a sunat pe Rares Bogdan pentru a afla daca este adevarata informatia aparuta in presa, potrivit careia va fi coordonatorul strategic al campaniilor electorale pentru locale si parlamentare. Eurodeputatul PNL, arata Gusa, a infirmat aceasta varianta, precizand ca este ocupat cu actiunile din Parlamentul European. “Socotiti acum ce-nseamna disparitia din prim-plan a celui ce a dus greul in 2019 la europarlamentare si prezidentiale si cautati alti liberali populari ce-ar putea aduce simpatie publica si voturi, si-o sa pricepeti impotenta electorala a PNL!”, scrie Cozmin Gusa intr-o postare pe Facebook, miercuri, 1 iulie 2020.

In acelasi comentariu, Cozmin Gusa face o analiza si asupra evolutiei PNL sub conducerea lui Ludovic Orban. Astfel, consultantul politic se intreaba daca nu cumva premierul Orban are sarcina de a distruge PNL, pe modelul in care Liviu Dragnea a facut praf PSD. In acest context, Gusa aminteste o mai veche teorie a sa, conform careia Ludovic Orban ar fi de fapt “omul rezervistilor”, cu trimitere evidenta la rezervistii din serviciile secrete, care l-au pus si il mentin in functia de prim-ministru, prin santaje si masinatiuni subterane.

Cat priveste prestatia PNL la guvernare, concluzia lui Gusa este urmatoarea: “Liberalii care guverneaza azi 'au de toate': guvernare haotica, dobitoci in Guvern, nicio masura aducatoare de prosperitate, presiuni sociale iminente, oprobiul categoriilor socio-profesionale neglijate in criza, somaj imens, un deficit baban la orizont”.

Redam comentariul consultantului politic Cozmin Gusa:

Dar daca LuCOVID are 'SARCINA' sa faca PRAF PeNeLe-ul, dupa schema prin care Dragnea a procedat cu PeSeDe-ul?! Plus o stire proaspata: Rares Bogdan NU SE IMPLICA IN ECHIPA DE CAMPANIE PENTRU LOCALE!

PNL apare deja ca un PARTID DERAIAT, cu mare parte dintre vagoane desprinse de asa zisa 'locomotiva LuCOVID', care impreuna cu fidelii abonati la contracte cu statul roman au 'sarit de pe sine' si zburda pe campiile adiacente pana cand se vor intalni cu prapastia.

Criza coronavirus reinventata in Romania cuplata cu finantarea directa a mass-media 'angajata' doar spre a nu le mediatiza aberatiile zilnice, ii scuteste deocamdata pe liberali de 'crucificarea publica', insa aceasta situatie se va 'topi' sub soarele din luna lui Cuptor, odata cu debutul precampaniei pentru locale.

Liberalii care guverneaza azi 'au de toate': guvernare haotica, dobitoci in Guvern, nicio masura aducatoare de prosperitate, presiuni sociale iminente, oprobiul categoriilor socio-profesionale neglijate in criza, somaj imens, un deficit baban la orizont, etc. In plus, coeziunea lor interna este pulverizata: primarii 'embleme' si liderii locali puternici nu se implica nici in campanie si nici n-au fost invitati in echipa de guvernare, liderii prezenti la centru nu colaboreaza, ba dimpotriva, isi vaneaza greselile si se barfesc cotidian, plus multe altele.

In aceasta dimineata, mirat tare de stirea despre penibila echipa de campanie pentru locale (anuntata 'pe surse'), l-am intrebat pe Rares Bogdan daca e adevarat ca ar fi acceptat sa fie 'coordonatorul strategic'. Rares a negat si mi-a zis ca nici vorba, are multe actiuni in Parlamentul European in urmatoarea perioada, deci nu se pune problema sa faca parte din echipa condusa de catre Orban. Socotiti acum ce-nseamna disparitia din prim-plan a celui ce a dus greul in 2019 la europarlamentare si prezidentiale si cautati alti liberali populari ce-ar putea aduce simpatie publica si voturi, si-o sa pricepeti IMPOTENTA ELECTORALA A PNL!

Inchei cu situatia din Bucuresti, unde 'USERISTII-FAVORITII REZERVISTILOR' dau cu tifla liberalilor care n-au nici candidat la Primaria Generala si nici candidati solizi la Sectoare.

Si-atunci ipoteza mea mai veche, conform careia LuCOVID ar fi omul REZERVISTILOR, impus cu dibacie ca prim-ministru si mentinut acolo prin SANTAJE SI MASINATIUNI SUBTERANE, vine sa confirme ce intrebam retoric in titlu si-ar putea deveni o 'CIMILITURA liberala': 'LuCOVID SA FIE PENTRU NOI / CAM UN FEL DE #DRAGNEA2?!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani