Grid star
eveniment

INCALZIREA BUCURESTIULUI IN MANDATUL LUI NICUSOR DAN - Termoenergetica anunta ce s-a intamplat

Mii de bucuresteni din Sectoarele 2 si 3 au ramas fara apa si caldura aproape 24 de ore incepand de duminica, insa primarul dreptei unite n-a fost prea dornic sa mai ofere explicatii.

Nu a scris nici pe contul sau de facebook, asa cum o facea anterior, cand bucurestenii erau tinuti in frig, si cand arunca pisica pe greaua mostenire si pe fostul primar al Capitalei Gabriela Firea.

Iar dupa avaria de duminica, dupa 24 de ore de locuit in blocurile-congelator, pare ca a venit si caldura.

Deocamdata, nu se stie insa pentru cat timp.

Compania Municipala Termoenergetica Bucuresti a anuntat luni, 11 ianuarie 2020, ca s-a reluat furnizarea agentului termic pentru apa calda si caldura pentru blocurile din Sectoarele 2 si 3 afectate de cele doua avarii produse duminica la Magistrala I - CET Sud:

“Lucrarile pentru remedierea avariilor au fost finalizate in cursul serii de duminica, sistemul a fost incarcat in cursul noptii, iar in prezent, echipele de lucru ale companiei sunt in teren pentru verificarea punctelor termice si executia ultimelor manevre de echilibrare a sistemului. Ne cerem scuze clientilor pentru disconfort si le multumim pentru intelegere!”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani