Grid star
banci

ATM-uri multifunctionale la Alpha Bank

Alpha Bank Romania anunta ca a demarat un amplu proces de extindere a serviciilor tip self-service prin inlocuirea echipamentelor ATM cu terminale de generatie noua.

Acestea permit clientilor sa efectueze operatiuni de depunere numerar 24/7, fara a mai depinde de programul de lucru al unitatilor. Potrivit bancii, clientii posesori de carduri Alpha Bank, persoane fizice sau companii, pot utiliza noile ATM-uri multifunctionale pentru efectuarea unor operatiuni multiple precum depuneri in conturile curente de LEI, EUR, USD, plata ratelor aferente creditelor contractate sau plata facturilor de utilitati:

"Echipamentele de ultima generatie dispun de cele mai noi sisteme de operare, ecran touchscreen de inalta rezolutie, oferind o experienta superioara in utilizare si un standard de securitate sporit.

50 de terminale noi sunt deja disponibile in mari orase precum: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta sau Pitesti; conceptul ATM 24/7 Banking urmand a fi extins prin inlocuirea progresiva a actualei flote de ATM-uri cu modele de ultima generatie.

Alpha Bank Romania ofera servicii bancare universale printr-o retea de 130 unitati teritoriale si 250 de terminale de tip ATM ce accepta tranzactii efectuate cu carduri emise sub siglele Visa, MasterCard si UnionPay".

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani