Grid star
eveniment

AUR IN STICLA - 51 milioane de euro in apa plata

Perla Harghitei vrea sa ajunga la 30 de milioane de euro cifra de afaceri in 2023. Investesc 5 milioane de euro in tehnologia si dezvoltarea organizatiei. Pana acum, planul lor pare de succes! In 5 luni de zile au reusit o crestere a volumului cu 10%, anunta Bucharest Food Sumit.

Potrivit postarii de pe facebook a Bucharest Food Sumit, Romaqua investeste 1 milion de euro in modernizarea liniilor de imbuteliere. Aqua Carpatica vinde 20% catre PepsiCo si investeste 15 milioane de euro intr-o noua fabrica.

"Noi stam cu ochii pe Dorna, Bucovina, Zizin si Izvorul Minunilor. Ei nu expun mari investitii pentru 2023, tocmai de aceea credem ca le merge foarte bine si merita sa ii bagam in seama!

Beneficiaza de reducerea de 25% la taxa de participare pana pe 15 iulie 2023! Respecta banii, pentru ca toata lumea te asteapta la #BucharestFoodSummit, editia a VI-a, 11-13 octombrie 2023.

 La BucharestFoodSummit, editia a VI-a, 11-13 octombrie 2023, toti participantii pot expune gratuit mostre/exemple ale produselor fabricate de companiile pe care le reprezinta, in functie de ordinea inscrierii si de spatiul disponibil!

Sponsori: Smart Home Development (Platinum), ComputerLand Romania (Sponsor Gold), Auchan ( Sustainability Sponsor)

Parteneri: Biris Goran SPARL, Academia De Stiinte Agricole SI Silvice „Gheorghe Ionescu-Sisesti”, Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti , HORA,

 Parteneri media: Food Biz, Agrostandard News, Lumea Banilor, Revista Economistul, MONEY.ro”, anunta foodbiz.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani