Grid star
eveniment

BANI DE LA SERVICIILE SECRETE – SIE face angajari. Cei calificati pentru posturile oferite se afla si la SRI. Iata oferta de munca

Serviciul de Informatii Externe (SIE) condus de Gabriel Vlase (foto stanga, langa Klaus Iohannis), angajeaza "la vedere”. Unitatea de spionaj de extern a Romaniei face recrutari.

Serviciul de Informatii Externe este cunoscut pentru discretia cu care actioneaza, insa, din cand in cand, mai scoate capul si pe teritoriul Romaniei. Nu pentru actiuni, pentru ca nu are voie, teoretic, ci pentru a recruta mana de lucru. Nu se precizeaza salariul oferit, insa, cu siguranta, acesta este unul satisfacator, asa cum sunt toate salariile din serviciile secrete. Exisra si un numar de telefon care poate fi apelat pentru informatii.
Astfel, SIE cauta, printre altele, ofiter operativ. Un job care necesita pregatire speciala, iar cei calificati, cu "diploma”, se afla si la Serviciul Roman de Informatii. Spionii externi mai vor sa angajeze si specialisti IT.

Iata anuntul SIE

"Serviciul de Informatii Externe  organizeaza o campanie de recrutare pentru ocuparea unui numar limitat de posturi:
-Ofiter operativ
-Specialisti IT (cybersecurity, mentenanta hardware, dezvoltare software).
Daca ai absolvit studiile universitare de licenta/masterat sau esti in an terminal, te poti inscrie AICI, in perioada 01– 30.06.2022, sau ne poti transmite un e-mail (care sa includa un CV actualizat atasat) la adresa resurse_umane@sie.ro.
Detalii suplimentare referitoare la conditiile generale si specifice pot fi obtinute accesand sectiunea Cariera sau la nr. de telefon 0759 170 487.
Daca esti eligibil, vei participa, in Bucuresti, la interviuri si etape de evaluare psihologica, profesionala, medicala si de testare a cunostintelor de limbi straine”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani