Grid star
eveniment

BANII LUI CITU DIN OFF-SHORE – Somatie pentru ministrul Finantelor

Ministrul Finantelor Florin Citu (foto) este somat sa aduca banii pe care i-ar avea in off-shore. Ca sa plateasca impozit pe ei, ca toata lumea cinstita.

Apelul este facut de senatorul Daniel Zamfir, cel care a dezvaluit in mai multe randuri ca Florin Citu ar avea bani in off-shore-uri. Somatia catre Citu a fost adresata luni, 12 octombrie 29020, Zamfir acuzandu-l pe ministrul Finantelor, intr-o postare pe Facebook, de faptul ca este un “combinator sinistru” care a favorizat bancile in defavoarea antreprenorilor romani.

Iata postarea senatorului PSD Daniel Zamfir:

“Hotul striga hotii

Cat tupeu poate avea Citu, cel care, dincolo de amanetarea Romaniei, a secretizat documentele cu privire la imprumuturile pe care le-a luat??

Ca sa acopere marsavia, a trimis el control la Primaria Capitalei si ar fi gasit nereguli de prin 2012 incepand, cand Firea nu era la primarie...

Un combinator sinistru, care a favorizat - in tot mandatul de ministru - bancile in defavoarea antreprenorilor romani...

P.S. Adu' banii din off-shore, Citule, sa platesti si tu impozit ca toata lumea cinstita!”.

Primul evazionist al tarii”

Asa cum precizam, nu este prima data cand senatorul Daniel Zamfir vorbeste despre banii pe care ministrul Finantelor Florin Citu i-ar avea in off-shore-uri. Acuzatii similare au fost lansate, spre exemplu, in decembrie 2019, la scurt timp dupa instalarea lui Florin Citu la conducerea Ministerului Finantelor.

“Primul evazionist al tarii. Ministrul Finantelor din Romania are banii dositi in off-shore ca sa nu plateasca impozite. Un exemplu extraordinar de buna practica, pe care ni-l serveste insusi ministrul. Banii reprezinta un comision pe care l-a primit de la ING Bank, calculat la profitul de 120 de milioane obtinut din manipularea ROBOR si speculatiile financiare, pe spinarea romanilor! Frumusica suma! Azi, in Senat, i-am cerut explicatii dar a fugit schelalaind! Citule, nu scapi! Adu banii inapoi!”, acuza Daniel Zamfir.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani