Grid star
eveniment

BANII PENTRU VACCINATI – Ministerul Sanatatii a prelungit termenul. Perioada in care pot fi ridicate tichetele de masa

Ministerul Sanatatii a prelungit termenul de ridicare de la centrele de vaccinare a tichetelor de masa acordate pentru persoanele cu schema completa de vaccinare de la 60 de zile la 6 luni, printr – un Ordin al ministrului interimar al Sanatatii, Cseke Attila.


Masura a fost luata pentru continuarea activitatii de vaccinare in conditii optime, dar si din cauza aparitiei unor intarzieri in livrarea tichetelor pentru populatie.
In luna septembrie 2021,  Ministerul Sanatatii a stabilit metodologia de acordare a alocatiei de hrana sub forma tichetelor de masa, persoanelor care se vaccineaza cu schema completa de vaccinare impotriva virusului SARS-CoV-2.

Alocatie de hrana

Conform acesteia, persoanele care se vaccineaza impotriva COVID-19 cu schema completa beneficiaza de o alocatie de hrana in valoare de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masa.
In luna octombrie 2021, ministrul interimar al Sanatatii, Cseke Attila, a aprobat suplimentarea fondurilor pentru achizitia tichetelor de masa cu suma de 13, 8 milioane de lei.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani