Grid star
eveniment

BILANTUL LUI NICUSOR DAN LA O LUNA DE MANDAT – Primarul Dreptei Unite, spulberat:“Praful si pulberea”

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea il spulbera pe actualul edil Nicusor Dan si ii face acestuia bilantul la o luna de la preluarea mandatului:

“Praful si pulberea s-a ales de promisiunile de la alegerile locale”.

Firea spune intr-o postare pe Facebook ca cei care si-au pus speranta in Nicusor Dan sunt dezamagiti: apa calda si caldura nu, lucrari dinamizate la Centura ocolitoare a Capitalei, nu, etc.

Fostul primar se intreaba cine mai crede in promisiunile lui Nicusor Dan si ale PNL, partid pe care a anuntat ca-l va vota la alegerile din 6 decembrie:

“Se incurca in propriile minciuni. Le mai permiteti?”.

Iata postarea facuta de Gabriela Firea:

“Praful si pulberea s-a ales de promisiunile de la alegerile locale. O luna cu noul primar. Al Dreptei Unite. Dezamagire cat cuprinde printre cei care si-au pus sperante in el : apa calda si caldura NU, lucrari dinamizate la Centura ocolitoare a Capitalei - NU investitiile la Metrou NU, reducerea poluarii NU - ne-a scos ochii tuturor ca va primi din prima zi sprijin de la guvern : bani, proiecte -, plata stimulente financiare pentru persoane cu dizabilitati, gravide, nou-nascuti, testare PCR, FIV etc - NU.

Le promite dupa alegeri. Cine sa-l mai creada? Cine sa-i mai creada?
Si Orban promite acum in disperare dupa voturi orice, dupa un an de austeritate. Doar nu-l doare gura!

A bifat si cateva DA-uri : campanie electorala pentru Orban - Domnul Haos in spitale si groparul economiei - DA, vizite de 'lucru' pentru poze electorale -DA, confiscarea muncii echipei anterioare - DA, anunt ca voteaza PNL - DA.
De parca ne-ar interesa pe cine recomanda. Ne intereseaza doar sa-si tina promisiunile din campanie. Dar, dupa cum chiar el a zis : bucurestenii trebuie sa mai aiba rabdare.

Plicusor Ban si Orban Sica Mandolina - a tunat si i-a adunat! Gogosi, manipulari, exagerari, cinism si nepasare fata de oameni. Se incurca in propriile minciuni. Le mai permiteti?

AuMintitOamenii

DreaptaAduceAusteritate

UndeSuntLapteleSiMierea”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani