Grid star
eveniment

GUVERNUL CITU, PUS LA ZID – "Bugetul rusinii"

Liderul PSD Marcel Ciolacu critica dur Guvernul Citu dupa ce Proiectul bugetului 2021 a fost facut public.

Ciolacu acuza ca Guvernul Citu a venit cu un buget al rusinii, al austeritatii si subdezvoltarii. Cu un buget negociat nu in functie de prioritatile Romaniei, ci in functie de cine a fost mai "coltos" in Coalitie.

Presedintele PSD le transmite guvernantilor intr-o postare pe Facebook sa ia proiectul de buget elaborat de social-democrati si sa vina cu el in Parlament:

"Inca puteti opri dezastrul in care veti afunda Romania"

Iata postarea facuta de Marcel Ciolacu:

"Aceiasi bani, viziuni diferite! Guvernul Citu a venit cu un buget al rusinii, al austeritatii si subdezvoltarii. Cu un buget negociat nu in functie de #prioritatile Romaniei, ci in functie de cine a fost mai coltos in Coalitie.
Au facut intocmai cum spunea Citu anul trecut: Sanatatea si Educatia nu sunt o prioritate, nu conteaza. Vedem acum ca nici producatorii romani nu conteaza. Nici firmele romanesti. Nici veniturile celor care muncesc sau care sunt acum la pensie! Tot ce conteaza a fost cine a bagat mai repede mana in vistierie ca sa isi ia partea pentru a-si hrani clientela.


PSD a propus un proiect de buget, in care - cu aceiasi bani! - am demonstrat ca se pot creste veniturile oamenilor, mari alocatiile copiilor, creste bugetul Sanatatii pentru a combate cat mai rapid pandemia, investi in Educatia copiilor nostri si se poate sprijini mediul de afaceri! Pe scurt, exact cu aceiasi bani, se poate proteja putereadecumparare a romanilor, sprijini mediuldeafaceri romanesc si se pot face investitii in mari proiecte de infrastructura, pentru a reporni economia.

Aceasta este diferenta! Ei nu sunt in stare sa ofere dezvoltare decat clientelei lor. Pentru restul, adica pentru marea majoritate a romanilor, doar austeritate!
P.S. Luati proiectul de buget elaborat de PSD! Veniti cu el in Parlament! Inca puteti opri dezastrul in care veti afunda Romania!".

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani