Grid star
eveniment

BASESCU ATACA FARA MILA – "Mai hotilor si din moartea romanilor vreti sa faceti bani?!"

Bani pe cadavrele romanilor. Aceasta este acuzatia lansata de fostul presedinte Traian Basescu (foto) intr-un atac devastator la adresa Guvernului Orban.

“Bani si din moarte…”. Asa isi incepe Traian Basescu comentariul de pe pagina sa de Facebook, de luni seara, 7 septembrie 2020, in care aminteste minciunile Guvernului privind fabricarea mastilor de protectie in Romania. Mai exact, fostul presedinte se refera la declaratia ministrului Economiei Virgil Popescu, din martie 2020, cand acesta a anuntat ca Romarm va produce 15 milioane de masti pe luna pentru romani. “Romarm nu a mai produs nimic. Masinile care fabricau masti s-au stricat. Nu exista in Romarm inginer care fabrica armament si care sa poata repara masinile de cusut masti. Trebuiau facute importuri cu prieteni contra spaga”, scrie Traian Basescu.

Iata atacul fostului presedinte Traian Basescu la adresa Guvernului Orban:

Bani si din moarte…Declaratii ale ministrului Economiei, Virgil Popescu:

29 martie 2020: 'Astazi a inceput productia primelor masti in Romania! Cu toate 'motoarele' turate mergem inainte. S-a inceput instalarea utilajelor si testul de productie. in scurt timp vor produce 150.000 de masti pe zi - peste 4 milioane de masti lunar. Din data de 15 aprilie se va ajunge la 500.000 de bucati pe zi, respectiv 15.000.000 de masti lunar.'

Si cand colo, ce sa vezi? Romarm nu a mai produs nimic. Masinile care fabricau masti s-au stricat. Nu exista in Romarm inginer care fabrica armament si care sa poata repara masinile de cusut masti. Trebuiau facute importuri cu prieteni contra spaga.

Mai Ludovice, mai hotilor si din moartea romanilor vreti sa faceti bani?!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani