Grid star
eveniment

BOMBA LA PRIMARIA SECTORULUI 3, IN PRAG DE ALEGERI – Primarul Robert Negoita, schimbat din functie: “Consiliul Local va lua in calcul un interimat”

Bomba la Primaria Sectorului 3, inainte de alegerile locale. Primarul Sectorului 3 Robert Negoita ar putea fi schimbat din functie, urmand ca in locul sau sa fie numit un interimar. Anuntul a fost facut luni, 31 august 2020, de viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu (foto dreapta), candidatul PSD la Primaria Sectorului 3.

Robert Negoita este, incepand de astazi, musafir in primaria Sectorului 3”, a precizat Aurelian Badulescu. Motivul: Robert Negoita si-a pierdut mandatul in momentul in care a decis sa candideze din partea unui alt partid, si nu din partea PSD, formatiune cu care a castigat alegerile trecute. Asta intrucat, asa cum se stie, un primar isi pierde mandatul daca in timpul exercitarii acestuia schimba partidul. Or, Robert Negoita si-a dat demisia din PSD, s-a inscris intr-un partid nou format (Bucuresti 2020), candidand din partea acestuia din urma.

Iata anuntul facut pe Facebook de candidatul PSD la Primaria Sectorului 3, viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu:

Robert Negoita este, incepand de astazi, musafir in primaria Sectorului 3.

Astazi am participat la sedinta tinuta de primarul general, Gabriela Firea, in legatura cu inceperea noului an scolar.

Este o situatie atipica si se impun masuri speciale pentru protectia elevilor si a cadrelor didactice.

In Sectorul 3 este o situatie speciala. Robert Negoita nu mai este primarul in functie al sectorului deoarece si-a depus candidatura din partea altui partid iar, conform legii, acesta nu-si poate finaliza mandatul. Astazi, Consiliul Local al Sectorului 3 va lua in calcul un interimat.

Dincolo de problema creata de Robert Negoita, copiii si profesorii din Sectorul 3 nu trebuie sa sufere. Astfel, in calitate de viceprimar al Capitalei am discutat cu directorii de scoli si le-am pus la dispozitie, din stocul de rezerva, masti de protectie si dezinfectat atat pentru elevi cat si pentru profesori.

Aparent, '99% munca 1% politica' este doar un slogan”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani