Grid star
eveniment

DECALOGUL IMPOSTURII – Gabriela Firea dezvaluie 10 motive pentru care Guvernul Orban reprezinta pericol pentru romani

Atac in forta la adresa Guvernului Orban din partea primarului general al Capitalei Gabriela Firea (foto). Aceasta prezinta 10 motive pentru care Guvernul Orban ar trebui sa-si dea demisia de onoare.

Astfel, Gabriela Firea aminteste afacerile derulate de Guvern cu masti si materiale sanitare cumparate la preturi umflate, batjocura la adresa copiilor si parintilor, blocarea activitatilor culturale in timp ce jocurile de noroc au fost permise si nu in ultimul rand esecul gestionarii pandemiei de coronavirus. “Ma opresc la 10 puncte. As putea continua pana la minimum 50. Ceea ce este circumstanta agravanta”, precizeaza Gabriela Firea in comentariul postat pe pagina sa de Facebook, marti, 1 septembrie 2020.

De asemenea, primarul general al Capitalei atrage atentia ca fiecare ora in care Guvernul Orban se afla in functie reprezinta adancirea prapastiei economice, in conditiile in care deja am ajuns sa avem un numar urias de someri, mii de firme in insolventa si faliment, precum si un deficit urias.

Iata comentariul primarului general al Capitalei Gabriela Firea:

“Triumful imposturii! Decalogul Motiunii! Ce-am avut si n-am pierdut, dupa ziua de ieri. Avem in continuare un guvern unic in Europa care:

1. A facut afaceri in starea de urgenta cu masti si materiale sanitare cumparate la suprapret
2. A promis tablete copiilor. Incepe scoala si nu vor primi nimic. La fel si cu mastile promise

3. Vrea sa dea vina pe parinti, impunand semnarea unei Declaratii pe proprie raspundere privind starea de sanatate a copiilor

4. A deschis jocurile de noroc si a tinut teatrele incuiate

5. A deschis pacanele si a tinut terase si parcurile inchise

6. A refuzat si blocat din start testarea persoanelor fara simptome, ca sa izoleze focarele si acum avem explozie de contaminari

7. Pretinde ca nu are bani pentru dublarea alocatiilor dar gaseste fonduri pentru baronii galbeni, sa le dea fonduri pentru achizitii de lux

8. Sustine ca nu are bani pentru cresterea punctului de pensie dar isi permite sa plateasca sume enorme pentru despagubiri anticipate unor prieteni politici

9. A trimis romani la munca in strainatate, in plina stare de urgenta, punandu-le viata in pericol

10. Are cei mai incompetenti ministri ai Educatiei si Sanatatii, care sunt total depasiti ca reactie si actiune in pandemie.

Ma opresc la 10 puncte. As putea continua pana la minimum 50. Ceea ce este circumstanta agravanta.

Deci, dupa ce, aseara, dupa discutiile despre Motiune, guvernul a deschis sampania iar opozitia isi numara oastea, tragem linie si concluzionam.

Intr-o societate normala, acest guvern isi prezenta demisia de onoare.

Intr-o tara cu experienta democratica mai consolidata, acest guvern nu se mai putea salva prin pasivitatea partidului minoritatilor.

Intr-o lume responsabila, noi toti ar trebui sa devenim constienti ca fiecare ora in plus la guvernare inseamna adancirea prapastiei economice.

Avem, oricum, numar record de someri si mii de firme intrate in insolventa si faliment, concomitent cu un deficit urias.

Pentru tara, e pierdere pe toata linia. Regres.

Cineva, totusi, a castigat ieri? Da, ati ghicit! Impostura! Haosul! Panica indusa!

Un guvern care nu gaseste solutii pentru nimic si da vina mereu pe populatie.

Da, pe romani, pe care ii linistea in martie ca vine doar o gripa usoara iar acum ii sperie ca nu mai sunt locuri in spitale!”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani