Grid star
eveniment

FOOD INTEL FORUM: 24-26 MAI - 200 de conducatori de varf din agribusiness, productie alimentara, productie de bauturi, retail si Horeca vor lua parte la eveniment

Peste 200 de conducatori de varf din Agribusiness, Productie alimentara, Productie de bauturi, Retail si HoReCa se intalnesc la Universitatea De Stiinte Agronomice Si Medicina Veterinara Bucuresti intre 24-26 mai 2023 intr-un cadru de exceptie, foarte favorabil conexiunilor de afaceri, ca sa foloseasca noile surse uriase de finantare pentru afacerile lor si sa inglobeze imediat ultimile tehnologii. Toti cauta profit si dezvoltare accelerata a business-ului.

Participantii se intalnesc si pana atunci intre ei, se leaga relatii de business solide. Se expun direct produse si servicii premium catre decidenti importanti.
Dragos Frumosu, Presedinte, Federatia Nationala a Sindicatelor din Industria Alimentara, a Bauturilor Tutunului si Ramuri, cu experienta uriasa in participarea la evenimente de business in Foodbiz, recunoaste ca: “FoodIntelForum este un eveniment foarte important cu o participare deosebita, bine organizat, cu surse de informatii pretioase, care in urma dezbaterilor duce la masuri concrete si unde poti cunoaste oameni care pot oferi sprijin si consultanta in afaceri”.
Si Dani Otil, celebrul realizator de televiziune, implicat masiv in business-ul de IT in Foodbiz, vine la FoodIntelForum:“Ma intereseaza sa vad ca oameni din business-uri adiacente, asemanatoare, sunt uniti. Sunt tot felul de schimbari legislative in ultima perioada ce pot fi contracarate, combatute sau promovate, daca sunt in favoarea noastra, numai daca suntem uniti.”

Sprijin pentru producatorii traditionali

Calin Costinas, deputy CEO, Profi, aduce multiple mijloace, de la nivelul celor peste doua miliarde de euro cifra de afaceri in 2022, pentru sprijinul producatorilor traditionali din Romania prezenti in Forum.
Mirdatod Ibanesti - Lactate de Ibanesti distribuie cu generozitate branzeturi de exceptie tuturor participantilor, alaturi de vinurile de Pietroasa care sunt la mare cautare. Produse din carne de calitate exceptionala incearca sa convinga participantii ca ele se inscriu in segmentul redus al produselor de carne care raman pe piata conform directivelor Uniunii Europene.
Razvan Teodorescu, Prorector USAMV Bucuresti, sustine FoodIntelForum de la infiintare: “Participam la FoodIntelForum pentru ca este platforma care strange actorii importanti din mediul academic, economic si politic la ‘cursul’ pentru strategia de dezvoltare a agriculturii”.

Gabriel Biris, Biris Goran SPARL, unul dintre cei mai mari experti de fiscalitate din Romania: “Sustinem inca din anul intai FoodIntelForum pentru ca este platforma care stimuleaza dezvoltarea accelerata a business-ului din Romania, dezvoltarea cooperarii intre producatori si retaileri dar si asocierea intre fermieri.”

Reducere la taxa de participare

Beneficiaza de reducerea de 25% la taxa de participare pana pe 15 martie 2023! Respecta banii, pentru ca toata lumea te asteapta la FoodIntelForum, editia a VI-a, 24-26 mai 2023.
La FoodIntelForum, editia a VI-a, 24-26 mai 2023, toti participantii pot expune gratuit mostre/exemple ale produselor fabricate de companiile pe care le reprezinta, in functie de ordinea inscrierii si de spatiul disponibil!
Sponsorii: Smart Home Development (Sponsor Platinum), Profi (Sponsor Silver);
Partenerii: ComputerLand Romania, Biris Goran SPARL, Mirdatod Ibanesti, AgriCloud, GEI Consultanta Specializata, VBR Labs, Universitatea De Stiinte Agronomice Si Medicina Veterinara Bucuresti, Academia De Stiinte Agricole SI Silvice 'Gheorghe Ionescu-Sisesti', ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCURESTI, HORA, ASPES;
Parteneri Media: Food Biz, Agrostandard News, #RomaniaFunctioneaza, Revista Economistul, Lumea Banilor , MONEY.ro”,
anunta organizatorii.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani