Grid star
eveniment

FACTURILE ROMANILOR RAMAN DEFINITIV IN EURO? – PNL si USR au intors legea lui Daniel Zamfir privind platile la utilitati exprimate in lei. Reactia lui Zamfir: "Romanul, vandut de guvernul de dreapta”

O lege facuta pentru romani care prevede ca facturile la utilitati vor fi exprimate in lei, moneda nationala a Romaniei, si nu in euro, cum se intampla in prezent (click aici pentru a citi), a fost retrimisa la comisii in Plenul Camerei Deputatilor de PNL si USR, anunta senatorul PSD Daniel Zamfir (foto stanga, langa Florin Citu), initiatorul proiectului legislativ.
Ceea ce inseamna ca cel putin deocamdata, facturile vor fi exprimate in continuare in euro, iar romanii vor plati in functie de cursul monedei europene, care tot creste.
Ce inseamna asta? Facturi din ce in ce mai mari la utilitati.

Legea, care a fost deja adoptata de Senat, este extrem de binevenita, avand in vedere ca facturile cresc odata cu cresterea monedei euro. Insa Daniel Zamfir spune intr-o postare pe Facebook ca legea va primi aviz negativ, avand in vedere ca actuala coalitie de dreapta este majoritara.

Iata postarea lui Daniel Zamfir:

“Din pacate, o lege dreapta care a fost votata in Senatul Romaniei si care avea rapoarte de admitere de la comisiile de specialitate din Camera Deputatilor-ce-i drept, in mandatul trecut cand PSD era majoritar-a fost retrimisa azi la comisii in Plenul Camerei Deputatilor de PNL si USR pentru a primi, de data asta, raport negativ.
Asa considera baietii #dedreapta ca trebuie sa platim la cursul euro facturile de telefonie mobila, servicii medicale, gradinite si scoli private, transportul copiilor la scoala, abonamentul la salile de sport si chiar parcarile. Toata devalorizarea leului suportata de romanul vandut de guvernul #dedreapta”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani