Grid star
antreprenoriat

BUCHAREST FOOD SUMIT 2022 – Incepe editia a V-a, 6 - 15 octombrie 2022

Se pregateste editia a V-a a BucharestFoodSummit.ro. Care se va desfasura intre 6 - 15 octombrie 2022.

Calin Costinas, Deputy CEO Profi, lanseaza sub cupola #BucharestFoodSummit .ro o dezbatere despre caile obligatorii de sustinere si crestere a producatorilor locali si conservare a traditiilor, produselor, retetelor originale.

Iata anuntul bucharestfoodsummit:

"Cum sustinem producatorii locali?
Calin Costinas, Deputy CEO Profi, lanseaza sub cupola #BucharestFoodSummit .ro o dezbatere despre caile obligatorii de sustinere si crestere a producatorilor locali si conservare a traditiilor, produselor, retetelor originale
:
”Noi la Profi avem in centrul preocuparilor noastre micii producatori locali pe care incercam sa ii sprijinim si rezultatele muncii lor sa le transmitem mai departe ca zestre pentru generatiile viitoare.
Sper sa vina alaturi de noi cat mai multe autoritati, cat mai multe retele de retail si retaileri independenti.
Vom veni la #BucharestFoodSummit si mai departe la #TimisoaraFoodSummit cu specialistii nostri de exceptie ca in dialogul cu producatori mici si mijlocii de produse traditionale sa gasim impreuna solutii pentru prezenta continua in cele peste 1600 de magazine pe care le avem pentru toate produsele traditionale romanesti care spun o poveste, transmit un mister si un gust de exceptie si in final fericesc pe toata lumea.”
PROMOVEAZA-TI PRODUSELE GRATUIT la #BucharestFoodSummit, editia a V-a, 6 - 15 octombrie 2022! Toti participantii pot expune GRATUIT mostre/exemple ale produselor fabricate de companiile pe care le reprezinta, in functie de ordinea inscrierii si de spatiul disponibil!
Mai sunt doar 18 zile pana cand taxa de 485 de euro + TVA va CRESTE. Dupa data de 18 septembrie taxa va deveni 590 de euro + TVA. Respecta banii, pentru ca toata lumea te asteapta la #BucharestFoodSummit .ro”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani