Grid star
antreprenoriat

TAXELE PENTRU TERASELE DE VARA – Nicusor Dan si-a dat acordul. Iata ce prevede hotararea (Document)

Taxe zero pentru ocuparea locurilor publice cu restaurante si terase de vara pana la sfarsitului anului, prevede hotararea de pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB) din 27 aprilie.
Hotararea va fi luata in discutie avand in vedere referatul de aprobare al Primarului Capitalei Nicusor Dan (foto stanga, langa Florin Citu) si raportul de specialitate al Directiei Generala Economica - Directia Venituri nr. 1422/21. 04. 2021.

Taxa de ocupare a domeniului public pentru restaurante si terase de vara era zero de la inceputul acestui an pana pe 30 iunie.

Iata ce prevede hotararea care va fi dezbatuta in 27 aprilie:

-se suspenda, pana la data de 31.12. 2021, aplicarea taxei pentru utilizarea locurilor publice cu unitati de alimentatie publica si terase de vara prevazuta la pct. 3. 13 din Anexa nr. 2 din H. C. G. M. B. nr. 139/2020 privind stabilirea nivelurilor impozitelor si taxelor locale in municipiul Bucuresti;

-incepand cu data prezentei se abroga prevederile H. C. G. M. B. nr. 429/21. 12. 2020;

-directiile din cadrul aparatului de specialitate al Primarului General al Municipiului Bucuresti, autoritatile din subordinea Consiliului General al Municipiului Bucuresti care administreaza domeniul public, precum si consiliile locale ale sectoarelor municipiului Bucuresti vor aduce la indeplinire prevederile prezentei hotarari".

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani