Grid star
antreprenoriat

TRANZACTIE ANALIZATA DE CONSILIUL CONCURENTEI – Ce companie ar urma sa fie preluata

Consiliul Concurentei condus de Bogdan Chiritoiu (foto) analizeaza tranzactia prin care Publicis Groupe Holdings B.V. intentioneaza sa preia compania Tremend Software Consulting S.R.L. si, indirect, filialele sale, Sixty Four Eights Group LLC (SUA) si Tremend Benelux S.A. (Marele Ducat al Luxemburgului).


Publicis Groupe Holdings B.V. este parte a Grupului Publicis, specializat in publicitate (advertising), media, transformare digitala de business si date. In Romania, Grupul Publicis controleaza mai multe companii din sectorul serviciilor de marketing si comunicare.
Tremend Software Consulting S.R.L. este specializata in dezvoltarea de software orientat catre client, personalizat in functie de cerintele acestora. Tremend Software Consulting S.R.L. furnizeaza solutii IT pentru clienti din sectoare diverse (servicii financiare, retail, bunuri de consum si industria manufacturiera, tehnologie si telecomunicatii, sectorul public si eLearning). Cele doua filiale ale Tremend Software Consulting S.R.L., Sixty Four Eights Group LLC (SUA) si Tremend Benelux S.A. din Marele Ducat al Luxemburgului, ofera servicii de dezvoltare software si design al sistemelor informatice, respectiv servicii de realizare de software la comanda.

Consiliul va emite o decizie

In conformitate cu prevederile Legii concurentei (nr. 21/1996), aceasta tranzactie trebuie autorizata de Consiliul Concurentei. Autoritatea de concurenta va evalua operatiunea in scopul stabilirii compatibilitatii sale cu un mediu concurential normal si va emite o decizie in termenele prevazute de lege.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani