Grid star
eveniment

BUCHAREST FOOD SUMMIT, 11-13 OCTOMBRIE 2023 – Cei mai importanti oameni de afaceri vor participa la eveniment

BucharestFoodSummit va avea loc intre 11-13 octombrie 2023. La eveniment vor participa o multime de oameni de afaceri, care vor impartasi din experienta lor.

Iata anuntul foodbiz:

Caldura extrema ii face pe toti acesti conducatori performanti sa para pregatiti de o petrecere 'in alb'. Dar ei sunt la munca: pregatesc noi contracte si anunta pe cine asteapta la BucharestFoodSummit.ro din 11-13 octombrie si TimisoaraFoodSummit.ro din 22-24 noiembrie.

Adrian Ariciu, CEO Metro, sustine intr-un discurs pasionat HoReCa, pentru valoarea de accelerator al economiei si pentru gradul inalt de educare al consumatorului. Nu te-ai astepta la miliardele de euro pe care le gestioneaza si la miile de furnizori pe care ii expune in magazine sa fie atat de atent la fiecare producator dintre cei prezenti care-si expun produsele. Ii incurajeaza sa se promoveze continuu si le cere sa se revada la BucharestFoodSummit.

La fel de atent si empatic, desi si el conduce miliarde de euro si peste 1600 de magazine, Calin Costinas, deputy CEO Profi, ii invita pe toti cei 50 de conducatori la TimisoaraFoodSummit.ro si anunta cu bucurie si mandrie in timpul Summit-ului din noiembrie Expozitia unica Brancusi din Timisoara, care inchide Timisoara Capitala Culturala Europeana, a carei partener de onoare este Profi.

Sprintar si obisnuit cu dialogul public nuantat, Tiberiu Danetiu, directorul de marketing de la Auchan, dialogheaza cu Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, care readuce aminte tuturor ca normele si trasabilitatea serviciilor trebuie permanent respectate.

Fonduri europene

Sosit special de la Craiova, intr-un efort amplu si continuu, incercand sa gaseasca destinatarii cei mai potriviti pentru cele aproape trei miliarde de euro fonduri europene nerambursabile, Alexandru Stanescu, directorul ADR Sud-Vest Oltenia, sustine catre fiecare conducator in parte nevoia unor parteneriate si a unor proiecte viabile. Anunta detalii suplimentare la BucharestFoodSummit, unde spera sa-i reintalneasca pe toti cei prezenti cu proiecte de anvergura, trans regionale.

Gabriel Biris, Managing Partener, Biris Goran SPARL face propuneri de optimizare fiscala si accelerare de profit si conducatorilor mari si celor mai mici. Intareste nevoia de continuitate in intalniri si de promovare sustinuta.

Pentru ca 'ochii care nu se vad se uita'!

Interesant ca aceasta intalnire atat de lucrativa, asupra careia vom reveni, pare o petrecere de pace in alb. In timp de razboi pacea si prosperitatea se obtin impreuna cu cel de alaturi.

Si pentru pace si prosperitate militeaza BucharestFoodSummit alaturi de participantii, speakerii si partenerii sai!”.

 

 

 

 

 

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani