Grid star
eveniment

CACIU A PLATIT – Milioane de lei pentru investitii. Banii se duc pentru modernizarea infrastructurii si pentru consolidare seismica

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei (MDLPA) condus de Adrian Caciu (foto) a virat suma de 95.948.404,13 lei, in vederea decontarii facturilor pentru 86 de obiective de investitii finantate prin Programul National de Investitii "Anghel Saligny”.

Facturile au fost depuse de autoritatile publice locale din 31 de judete, pentru proiecte care vizeaza reabilitarea si modernizarea strazilor si a drumurilor de interes local, amenajarea pistelor de biciclisti, a trotuarelor, a cailor de acces, a santurilor si rigolelor, precum si infiintarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apa potabila, a retelelor de canalizare si a sistemelor de apa uzata.

Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei (MDLPA) a mai virat 13.434.889,27 de lei, in vederea decontarii facturilor pentru 60 de obiective de investitii realizate prin Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR).

Consolidare seismica

Sumele au fost decontate pentru lucrari efectuate la proiecte aflate in implementare in cadrul componentelor C5 – Valul Renovarii, C10 – Fondul Local si C 15 – Educatie, pentru consolidarea seismica si renovarea energetica a unor cladiri rezidentiale multifamiliale si a unor cladiri publice, reabilitarea unor cladiri publice, asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, precum si pentru construirea unor crese.

Pana in prezent, MDLPA a decontat facturi in valoare de 211.779.363,58 de lei, pentru 2.333 de obiective realizate prin PNRR.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani