Grid star
companii

CAPUSAREA METROREX – In plina criza economica, Guvernul PNL ofera noi sinecuri

Doar despre dramuriea banului public in plina criza economica nu poate fi vorba... Guvernul PNL a infiintat doua noi posturi de conducere in compania Metrorex, aflata in subordinea Ministerului Transporturilor.


Mai exact, este vorba despre doua noi functii de director adjunct. Dezvaluirea a fost facuta de viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu (foto), presedintele PSD Sector 3 si candidatul PSD la Primaria Sector 3. Badulescu acuza luni, 24 august 2020, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, faptul ca Metrorex va deveni noua “vaca de muls” a liberalilor. Asta intrucat alegerile se apropie, iar PNL are nevoie de bani.

Badulescu arata ca organigrama cu cele doua noi posturi urmeaza sa fie votata in viitoarea sedinta AGA a Metrorex, din care face parte insa o singura persoana.

Iata dezvaluirile viceprimarului Capitalei Aurelian Badulescu:

PNL a creat doua functii noi de directori adjuncti la Metrorex pentru clientela de partid!

Astazi, la Metrorex, s-a avizat o noua organigrama care prevede doua functii noi de director adjunct, carora li s-au impartit directiile de specialitate din companie, cu exceptia directiilor Resurse Umane si Juridica, care au ramas in subordinea directa a directorului general.

Organigrama va fi aprobata in urmatoarea sedinta a AGA. Trebuie, totusi, precizat ca AGA a Metrorex este constituita dintr-o singura persoana, mai exact, domnul Petre Marculet.

Se apropie alegerile si PNL are nevoie de bani. Metrorex devine noua vaca de muls a liberalilor”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani