Grid star
punguta cu doi bani

Citu, luat la suturi: „Nici Sergiu Nicolaescu n-avea filme d-astea in cap!” (Foto)

Cu cine sa terminam editia de azi, daca nu cu premierul Florin Citu (foto), cel care ne termina nervii in fiecare zi?

Miercuri, 7 iulie 2021, prim-ministrul a iesit pe Facebook sa se laude cu predictia facuta de Comisia Europeana privind cresterea economica a tarilor UE, Romania fiind pe primul loc. Toate bune pana aici. Atat doar ca am aruncat o privire prin comentarii si am vazut un val de critici ale internautilor la adresa lui Citu, seful Executivului fiind tras la raspundere pentru nivelul de trai deloc spectaculos cu care se confrunta cei mai multi dintre romani.

Iata mai intai cum se lauda oficialul de la Palatul Victoria:

Am promis, am facut!

Comisia Europeana estimeaza o crestere economica de 7.4% in 2021 pentru Romania.

CEA MAI MARE crestere economica din UE!

Sectorul privat a raspuns pozitiv la masurile implementate pana acum si are incredere ca ne vom tine de TOATE reformele anuntate.

#RomaniiTrebuieSaStie”

Prezentam si cateva comentarii de la postarea lui Florin Citu (vezi facsimil):

„As vrea si eu sa stiu cu ce ma ajuta pe mine in viata reala aceste cifre. Pe bune, se mai laudau unii pe care ii injurati si scuipati cu orice ocazie, ca Romania ar fi devenit tigrul Europei. Atata vreme cat cifrele astea nu se concretizeaza in bunastare si fericire pentru oameni - am zis oameni, nu politicieni sau politruci -, totul e doar un mare fas”.

„Nici pe departe! Da-te jos de pe soclu si intreaba orice roman de pe strada daca o duce mai bine decat acum doi ani. Sunt sigura ca pentru politicieni, cresterea economica se vede in conturi, am citit recent ca averea presedintelui a crescut in ultimul an de...20 ori, dar nu toti sunt norocosi ca dumnealui!”

„Aceasta crestere se vede in profitul multinationalelor probabil.... ca in buzunarele noastre bate vantul la 2 zile dupa salariu!”

„Noi pensionarii normali nu cei cu pensii speciale simtim o scadere a nivelului de trai !Totul s a scumpit iar pensiile nu au crescut de loc nici macar atat cat sa acopere scumpirile !”

„Unde e cresterea asta ? La omul de rand , la majoritate , nu exista ! Eu simt o mare scadere , nicidecum crestere !”

Nici Sergiu Nicolaescu n-avea filme d-astea in cap!”

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani