Grid star
punguta cu doi bani

Incompetenta liberala: romanii sunt pusi in pericol in fiecare zi

Este incredibil ce se intampla in Romania sub Guvernul Orban. Romanii sunt obligati sa poarte masca peste tot, insa actualul regim nu este in stare nici macar sa asigure niste masti sigure. A recunoscut-o chiar ministrul Economiei Virgil Popescu (foto). Acesta a explicat linistit ca jumatate dintre mastile care se comercializeaza nu protejeaza.

“Sunt dezamagit de calitatea mastilor de protectie aflate pe piata in acest moment. Daca va spun ca jumatate din mastile care se gasesc la comercializare, in momentul de fata, in retelele de distributie - hypermarketuri, farmacii, depozite, la importatori - nu respecta, adica nu ne protejeaza, ati zice ca exagerez, dar asta este realitatea. Vreau sa dau un mesaj foarte clar ca acest lucru trebuie sa inceteze. Nu putem sa acceptam sa fie puse la comercializare masti care nu protejeaza populatia”, a precizat Virgil Popescu.

Asa, si Guvernul ce face? Cum isi protejeaza el cetatenii? Sau doar ne anunta ca mastile nu sunt bune? Pai atunci sa nu mai cumparam masti, iar autoritatile sa nu mai amendeze. Vai de noi pe mana cui am ajuns...

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani