Grid star
punguta cu doi bani

Premierul a inspectat preturile din magazine

Premierul Marcel Ciolacu a vrut sa se convinga personal de faptul ca preturile la alimentele de baza au scazut ca urmare a adoptarii OUG privind limitarea adaosurilor comerciale. Asa ca s-a dus in inspectie in magazine.

Potrivit lui Ciolacu, cele mai mari scaderi sunt la cartofii noi, apoi la paine, telemea, faina si malai. Seful Executivului a dat asigurari ca toate autoritatile cu competente de control vor verifica, in toate magazinele, ca acest act normativ sa fie corect aplicat, astfel incat pretul cosului zilnic al fiecarui roman sa fie redus.

Iata anuntul lui Marcel Ciolacu:

"Protejarea puterii de cumparare a romanilor cu venituri mici si medii, cei mai afectati de inflatie, a fost primul obiectiv vizat odata cu preluarea guvernarii. De aceea, m-am bucurat sa vad ca OUG privind limitarea adaosurilor comerciale la produsele de baza incepe sa-si produca efectele.

Am vrut sa vad cu ochii mei cum s-a aplicat acest act normativ si am mers astazi intr-un magazin Profi din Sectorul 4. Cele mai mari scaderi sunt la cartofii noi, apoi la paine, telemea, faina si malai.

Ii asigur pe toti romanii ca, in perioada urmatoare, toate autoritatile cu competente de control vor verifica, in toate magazinele, ca acest act normativ sa fie corect aplicat astfel incat pretul cosului zilnic al fiecarui roman sa fie redus”.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani