Grid star
punguta cu doi bani

Orban l-a umilit pe Vela

Reactia premierului Ludovic Orban la adresa ministrului de Interne Marcel Vela vine sa confirme informatiile care circula de ceva vreme prin oras cum ca cei doi nu prea se mai inteleg. Mai exact, ca Marcel Vela ar fi intrat in dizgratia lui Orban. De ceva vreme, Internetul se amuza copios pe seama ministrului de Interne, care aproape zilnic le transmite interlopilor ca e cu ochii pe ei. Asta in timp ce interlopii isi vad linistiti de afaceri si scandaluri, unii dintre ei beneficiind chiar de protectie de la cel mai inalt nivel al Politiei Romane. Revenind la Orban si Vela, ce credeti ca i-a raspuns ministrul de Interne premierului in momentul in care acesta din urma l-a chestionat in legatura cu problema clanurilor interlope, in timpul sedintei de guvern de vineri, 14 august 2020? Evident, Marcel Vela i-a raspuns ca sta cu ochii pe ele, adica pe clanuri. Moment in care – pe buna dreptate, credem noi – Ludovic Orban pur si simplu l-a umilt pe Marcel Vela, transmitandu-i ca sa stai cu ochii pe interlopi nu este deloc o solutie si ca nu ajuta la absolut nimic.

Iata dialogul dintre cei doi:

Ludovic Orban: Domnule ministru, am vazut ca ati capturat si ati reusit extradarea, aici vreau sa va incurajez, si sa transmiteti Politiei, Jandarmeriei ca trebuie sa intensifice lupta impotriva retelelor infractionale, impotriva clanurilor interlope, fara menajamente, toleranta zero fata de infractionalitate.

Marcel Vela: Am inteles, domnule prim-ministru. Suntem cu ochii pe ei.

Ludovic Orban: Nu sunteti cu ochii pe ei, ca daca numai va uitati pe ei va dati seama ca...trebuie sa fiti cu altceva pe ei.

Marcel Vela: Si cu legea, evident”.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani