Grid star
punguta cu doi bani

La gunoi cu Constitutia! Iohannis este bulibasa PNL. Chiar un liberal de top a spus-o

Ceea ce pana acum am vazut cu totii a fost confirmat chiar de la varful Partidului National Liberal: presedintele Klaus Iohannis (foto) conduce PNL ca un bulibasa, in dispretul Constitutiei Romaniei.

Cel care a recunoscut acest fapt, ba chiar in direct la televizor, este vicepresedintele PNL Virgil Guran, proaspat ales senator. Intr-o interventie telefonica la Antena 3 luni, 21 decembrie 2020, solicitat sa comenteze zvonul ca premierul Florin Citu ar dori sa desemneze personal un succesor la Finante, Guran a raspuns (potrivit Inpolitics.ro): „Presedintele va stabili pana la urma ce ministri sunt nominalizati si ce ministri vor fi trimisi pentru votul in Parlament”.

Fireste ca moderatoarea a ramas interzisa si l-a intrebat despre ce presedinte este vorba. Moment in care Guran a raspuns senin: „Presedintele Romaniei. Se va merge la presedintele Romaniei, care desemneaza premierul, dar si ministrii. Intr-adevar, presedintele desemneaza premierul, care isi formeaza cabinetul, dar, in acelasi timp, uitati-va in Constitutie, daca tot clamati Constitutia, presedintele poate sa refuze anumiti ministri in momentul in care sunt desemnati. Intr-adevar, se merge cu echipa dupa aceea in Parlament si Parlamentul voteaza daca acel guvern trece sau nu trece”.

Moderatoarea a incercat sa-i spuna lui Virgil Guran ca nu are dreptate, dar PNL-istul i-a taiat-o:

Uitati-va mai bine in Constitutie, sa vedeti ca presedintele poate!”

Ca sa nu mai lungim vorba – cititi aici, pe Inpolitics.ro intregul subiect, care arata cu citate din Constitutie ca Virgil Guran a spus o prostie cat el de mare si mai ales pune problema daca nu cumva PNL-istului i-ar trebui facut dosar penal.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani