Grid star
punguta cu doi bani

Orban si Citu, la DNA?

Povestea cu spaga de 760.000 de euro care ar fi fost pretinsa de directorul Unifarm Eugen Adrian Ionel, care i-a adus calitatea de inculpat la DNA, este mult mai incalcita decat pare la prima vedere. Asa cum spuneam, ce a rasuflat pana acum in presa ar fi doar varful icebergului, caci in afacere ar putea fi implicate nume grele. Este vorba despre chiar premierul Ludovic Orban si ministrul de Finante Florin Citu.

Jurnalistul Alexandru Cautis a oferit cateva informatii extrem de interesante despre o posibila legatura a lui Orban si Citu cu afacerea Unifarm, deci implicit cu dosarul de la DNA. Mai exact, Alexandru Cautis dezvaluie ca Ludovic Orban si Florin Citu l-ar fi sunat personal pe directorul Unifarm, cerandu-i sa rezolve problema cu livrarea de masti si combinezoane facuta de firma BSG Business Select (cea care ar fi trebuit sa dea mita catre Ionel, conform DNA), dupa ce seful Unifarm anuntase societatea ca va rezilia contractul. Iar totul s-ar fi intamplat dupa ce patroana BSG Simona Ciulavu i-ar fi transmis lui Adrian Ionel ca va fi sunat de premierul Ludovic Orban si ministrul de Finante Florin Citu.

“Pe 16 martie 2020 Adrian Ionel transmite firmei BSG ca ii va rezilia contractul fiindca nu aduce la timp mastile. Sursele noastre spun ca imediat Simona Ciulavu a inceput un asalt de mesaje si apeluri pe telefonul lui Adrian Ionel. Ca sa-l convinga pe directorul Unifarm sa renunte la rezilierea contractului cu BSG, Simona Ciulavu ii transmite lui Adrian Ionel ca va fi sunat imediat de premierul Orban si de ministrul Citu. La vreo trei minute distanta de la convorbirea cu Simona Ciulavu Adrian Ionel este sunat de premier, apoi de ministru, ATENTIE, pe whatsapp (!!!), si ambii ii cer sa rezolve cu livrarile din Turcia. Coincidenta din nou, desigur…, scrie Cautis pe site-ul plusinfo.org.

Cam nasol, daca asa stau lucrurile... Cine stie, poate in curand ii vom vedea defilati la audieri pe la DNA pe Orban si Citu.

Mai multe detalii despre posibilia implicare a lui Ludovic Orban si Florin Citu in afacerea Unifarm anchetata de DNA puteti citi aici.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani