Grid star
punguta cu doi bani

Se scot bani din Fondul de rezerva bugetara

Guvernul a aprobat alocarea a 16,7 milioane lei din Fondul de rezerva bugetara, iar banii vor fi folositi si pentru plata salariilor in judetele in care nu mai exista resurse financiare.

Beneficiarii fondurilor alocate sunt 22 de unitati administrativ-teritoriale din 17 judete (2 municipii, 1 oras, 19 comune) care se confrunta cu dificultati in ceea ce priveste asigurarea surselor de finantare a cheltuielilor curente si de capital.

Potrivit explicatiilor oficiale, pe fondul cresterii preturilor la utilitati si la materiale, autoritatile administratiei publice locale sunt in imposibilitatea de a asigura functionarea aparatului de specialitate. Adica plata salarilor, cheltuielile pentru protectia copilului si asistenta sociala, plata unor facturi restante, dar si a serviciilor publice din subordine. Banii vor fi alocati si pentru cofinantarea proiectelor cu finantare nerambursabila sau cu finantare din programe nationale aflate in implementare, precum si plata unor cheltuieli stabilite prin hotarari judecatoresti.

 Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani