Grid star
punguta cu doi bani

Este nevoie de mai multi bani la buget

Presedintele Klaus Iohannis anunta ca este nevoie de mai multi bani la buget si ca trebuie gasite modalitati pentru a completa veniturile.

Seful statului a precizat ca acest lucru trebuie facut fara a incarca cetateanul:

Sunt anumite masuri care pot fi puse in practica fara ca romanul de rand sa aiba impresia ca vine cu bani de acasa pentru buget”.

Iohannis a mai spus ca promisiunea Coalitiei a fost ca nu creste impozitele si taxele. Presedintele a declarat ca a discutat cu liderii Coalitiei despre posibile masuri care ar putea fi luate, iar unele dintre acestea  ise par bune, altele mai trebuie discutate.

Iata intrebarile adresate presedintelui si raspunsurile acestuia:

Jurnalist:

Care este parerea dumneavoastra legat de aceste modalitati pe care Guvernul le cauta pentru a aduce mai multi bani la buget si despre posibilitatea de a majora TVA?

Klaus Iohannis:

Acum, intre timp, cred ca stie toata lumea ca e nevoie de mai multi bani decat avem acum la buget si atunci anumite masuri se impun. Am discutat aceste chestiuni, mi-au spus cei din conducerea Coalitiei cam la ce s-au gandit. Unele masuri mi se par bune, altele cred ca mai trebuie putin discutate. Nu vreau sa le clasific eu acum, de la Vilnius, insa este clar ca trebuie gasite modalitati pentru a completa veniturile bugetare. Nota Bene - fara a incarca cetateanul. Deci sunt anumite masuri care pot fi puse in practica fara ca romanul de rand sa aiba impresia ca vine cu bani de acasa pentru buget.

Jurnalist:

Deci nu o crestere a TVA-ului pentru toata lumea?

Klaus Iohannis:

Vom vedea pana la urma care din aceste masuri raman in picioare. Promisiunea Coalitiei a fost ca nu creste impozite si taxe.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani