Grid star
punguta cu doi bani

Toti talibanii vaccinarii trebuie sa citeasca mesajul judecatoarei Axinte

Excelenta luare de pozitie a judecatoarei Lacramioara Axinte (foto), vicepresedinta Tribunalului Botosani, luni, 8 februarie 2021.

Va aratam in urma cu 8 zile cum aceeasi magistrata l-a trimis in banca lui pe medicul Adrian Marinescu, de la Institutul „Matei Bals”, cand acesta a bagatelizat situatia pacientilor, la numai cateva zile de la tragicul incendiu produs in acelasi spital. Ca o paranteza: acelasi doctor s-a umplut de bafta dupa ce Consiliul National al Audiovizualului a interzis spoturile de propaganda pentru vaccin in care apareau Marinescu si alte cadre medicale (click aici pentru a citi).

Revenind la judecatoarea Axinte: luni, vicepresedinta Tribunalului Botosani a demontat principala linie de manipulare a trambitasilor vaccinarii.

Totul a pornit de la moartea profesorului universitar Ioan Dzitac dupa prima doza de vaccin Pfizer. La scurt timp dupa deces, sotia profesorului, Simona Dzitac, a tinut sa dezminta orice legatura intre vaccin si tragicul eveniment, accentuand ideea ca sotul avea de mult probleme cardiace. In plus, ea insasi a dat asigurari ca se va vaccina.

Iata postarea de pe Facebook a Simonei Dzitac:

Dragi prieteni,

Au aparut in cursul zilei de astazi tot felul de stiri false in presa si televiziune privind decesul sotului meu, Dzitac Ioan! Fac precizarea ca aceste stiri care leaga decesul sotului meu de vaccinul anti-COVID de la Pfizer SUNT FALSE! Sotul meu a fost bolnav de inima de multi ani si acesta a fost motivul pentru care a decedat! Va rog sa nu luati in seama stirile false care apar in diverse surse!

Iar, celor care difuzeaza astfel de informatii, va rog sa lasati familia sa-si planga necazul si nu mai inventati tot felul de informatii care sa induca lumea in eroare! Sunteti penibili!

Si...ca o completare...si eu ma vaccinez!”

Reactionand la felul in care vaduva profesorului a rostogolit – poate involuntar – sofismul vaccinistilor, judecatoarea Lacramioara Axinte a sesizat „coincidenta” ca, desi Ioan Dzitac era cardiac de multi ani, moartea lui a survenit abia acum, dupa vaccinul Pfizer. De asemenea, magistrata si-a exprimat stupefactia in fata disperarii autoritatilor de a-i indemna pe romanii cu comorbiditati sa se vaccineze primii. Tot Lacramioara Axinte a denuntat dubla masura a guvernantilor in materie de pandemie: pe de o parte, negarea indarjita a legaturilor dintre vaccinuri si decese; iar pe de alta parte, trecerea tuturor pacientilor infectati cu coronavirus pe lista deceselor cauzate de COVID-19, chiar daca multi dintre ei aveau comorbiditati grave.

Prezentam mesajul vicepresedintei Tribunalului Botosani:

Sigur ca a murit de inima.

Insa asa cum a trait bolnav de inima multi ani, este ciudat ca a fost rapus de aceasta boala dupa ce s-a vaccinat.

Toti cei cu comorbiditati au fost incurajati sa se vaccineze.

Iar daca unii vor sfarsi dupa vaccin, desi poate au supravietuit si infectiei cu noul coronavirus, acest sfarsit va fi pus exclusiv pe seama bolilor cronice.

Ne putem pune intrebarea: de ce nu s-a folosit aceeasi unitate de masura si in cazul bolnavilor cronici care s-au sfarsit dupa ce au fost gasiti pozitivi la testarea RT PCR?

Inducerea unei stari de panica generala, care sa asigure rezilienta populatiei la restrangerea deja perpetua a unor drepturi si libertati fundamentale, precum si indeplinirea targhetului de doze de vaccin administrate, din cele platite in avans cu milioane de euro, ar putea fi raspunsurile.

Dar sigur, trebuie sa prezumam de buna credinta pe toti cei implicati in gestionarea pandemiei.

Asadar pura coincidenta in cazul deceselor post vaccinare si legatura certa de cauzalitate in cazul deceselor pot infectie cu noul coronavirus.

Apropo, din 22 ianuarie a devenit obligatorie prin ordin de ministru, in toata Romania, purtarea mastii de protectie in toate spatiile publice, atat deschise, cat si inchise”.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani