Grid star
eveniment

CITU, PARALEL CU ROMANII – Halucinant: Premierul le transmite ca daca platesc pretul cerut pentru mancare, n-au de ce sa se planga

Declaratie halucinanta a premierului Coalitiei de dreapta votata de unii romani. Este vorba despre Florin Citu, care spune ca romanii nu au de ce sa se planga de preturile legumelor, fructelor si alimentelor, atat timp cat platesc pretul cerut de vanzator.
Citu a declarat la digi 24 ca intr-o economie de piata, pretul este determinat de tranzactia pe care o fac cei doi voluntar. Adica vanzatorul si cumparatorul.

Platesti sau nu mananci!

Intr-o traducere libera, daca o paine este vanduta teoretic cu 10 lei, iar romanul cumpara, si asta pentru ca trebuie sa manance, inseamna ca este de acord. Numai ca premierul omita sa spuna ca romanul plateste pretul cerut de vanzator pentru ca trebuie sa manance. Sau are optiunea sa moara de foame!
Premierul a mai sustinut ca venitul mediu net lunar a crescut cu 12%, iar rata inflatiei cu 2,3%.

Iata declaratia facuta de Florin Citu:

"Daca mergi sa vorbesti cu un producator, ei spun ca preturile pe care le primesc sunt derizorii. De cealalta parte, cumparatorii spun ca preturile sunt foarte mari.
Pana la urma, intr-o economie de piata, pretul este determinat de tranzactia pe care o fac cei doi voluntar. Atat timp cat acesti oameni se intalnesc si fac voluntar tranzactiile, inseamna ca sunt multumiti. Venitul mediu net lunar a crescut cu 12%, rata inflatiei a crescut cu 2,3%. Diferenta inseamna venit real. Asta inseamna ca putem sa cumparam la o valoare reala a banilor mai mare”

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani