Grid star
eveniment

CITU, PRINS CU MINCIUNA – Ministrul Finantelor Florin Citu se lauda cu proiectele fostului ministru de Finante Ioana Petrescu

Incredibil! Ministrul de Finante Florin Citu (foto) se lauda cu proiecte implementate de unul dintre predecesorii sai. Este vorba despre fostul ministru al Finantelor Ioana Petrescu, membru al Pro Romania.

Astfel, Ioana Petrescu il acuza pe Florin Citu isi aroga merite pentru digitaliazarea ANAF, desi aceasta masura a fost luata inainte ca el sa prea portofoliul Finantelor. Mai exact, Ioana Petrescu sustine ca ea este cea care a introdus Spatiul Privat Virtual, cu care se mandreste in prezent Florin Citu. “Poate actualul ministru se apuca sa faca si altceva decat sa se laude cu lucrurile bune facute de altii”, scrie Ioana Petrescu pe pagina sa de Facebook.

Iata postarea ministrului de Finante Florin Citu:

“Gata cu drumurile la ANAF. Doar clickuri.

Am promis reforma digitala a Administratiei Fiscale si ma tin de cuvant.

Prin identificarea vizuala online fiecare roman va putea sa-si faca un cont in spatiul privat virtual din fata calculatorului.

Gata. Nu mai este nevoie sa mergeti la ANAF sau administratiile locale sa stati la coada ca sa platiti impozite si taxe. Acum trebuie doar sa vedeti ce faceti cu toate orele libere pe care le aveti in plus.

Aceste lucruri puteau fi facute de ani de zile. Socialistii nu au vrut pentru ca digitalizarea este cel mai mare inamic al evaziunii. Iar socialistii, in special PSD-istii, iubesc evaziunea. Asa isi finantateaza toate actiunile de partid.

A trebuit sa vina un guvern cu adevarat liberal care sa faca aceste modificari in doar 6 luni.

Nu ne oprim aici. Vom informatiza toate procesele si veti vedea o cu totul alta fata a administratiei publice, demna de secolul 21 si de o tara europeana!”

Iata raspunsul fostului ministru de Finante Ioana Petrescu:

“Este bine ca s-a introdus identificarea faciala online in Spatial Privat Virtual. Insa e mai putin bine ca ministrul finantelor minte si se lauda cu masuri luate inainte ca el sa preia portofoliul. Spatiul Privat Virtual a fost lansat in timpul mandatului meu. Din prima zi, a fost posibila inregistrarea in Spatiul Privat Virtual online, fara nicio vizita la biroul ANAF, prin introducerea datelor de pe decizia de impunere a contribuabilului. Acesti 'socialisti' care nu au dorit digitalizare, cum spune Citu, au creat Spatiul Privat Virtual, au facut posibila inregistrarea online in Spatiul Privat Virtual si au lansat ideea caselor de marcat electronice conectate la ANAF, masura cu care se tot lauda Citu, dar pe care am prezentat-o chiar inainte de a pleca de la Finante. Poate actualul ministru se apuca sa faca si altceva decat sa se laude cu lucrurile bune facute de altii”.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani