Grid star
punguta cu doi bani

Complotul gigantilor

Ce ti-e si cu disperarea marilor corporatii! Daca vi s-a parut ca in Romania exista o scandalosa cenzurare a Internetului, stati sa vedeti cum stau lucrurile in Statele Unite ale Americii!

Miercuri, 14 octombrie 2020, tabloidul New York Post a publicat o ditamai bomba, dezvaluind un schimb de emailuri intre Hunter Biden (fiul fostului vicepresedinte democrat Joe Biden) si Vadim Pojarskii, un consilier din conducerea firmei ucrainene de gaze naturale Burisma. (Gasiti aici articolul.) Pe langa caracterul exploziv al materialului jurnalistic in sine, scandalul a fost amplificat din cauza ca atat Facebook, cat si Twitter au blocat distribuirea linkului, pretextand ca ar fi fake news. Ati inteles, da? Deci daca te iei de republicanul Donald Trump, chiar si cu bazaconii, n-are nimeni nimic cu tine. In schimb, daca indraznesti sa le clintesti macar un fir de par dusmanilor lui Trump din Partidul Democrat, ploua cu flacari si smoala.

Oricum: o astfel de cenzura nu este o noutate – ne amintim cum si Facebook, si Twitter, si Youtube au blocat si continua sa blocheze anumite materiale-bomba legate si de politica din SUA, si de tirania globala COVID-19. De aceea, Lumea Banilor va recomanda platformele video Bitchute.com si Bannedvids.com, unde nu am auzit sa existe cenzura(click pe numele fiecareia pentru a o accesa).

Incheiem, spunandu-va ca tare ne-ar placea sa-i auzim pe deontologii mioritici care se ocupa de „fat checking” si de „combaterea fake news-urilor” facand spume pe tema magariei comise de Facebook si Twitter.

Nota: Aceasta rubrica este destinata zvonurilor. Luati informatiile ca atare!

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani