Grid star
punguta cu doi bani

Credite cu dobanzi si comisioane subventionate

CEC Bank, institutie cu capital de stat, continua finantarea antreprenorilor romani prin programele guvernamentale IMM Invest Plus si in acest an, acordand credite cu dobanzi si comisioane subventionate.   

Prin schema de ajutor de stat pot fi accesate credite de investitii si/sau credite pentru capital de lucru, garantate pana la 90% cu garantii de stat, emise de Fondul de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Fondul de Garantare a Creditului Rural si Fondul Roman de Contragarantare.

Potrivit bancii, valoarea maxima a creditelor in cadrul Programului IMM Invest Plus este de pana la 10 milioane lei pentru investitii si de pana la 5 milioane lei pentru capital de lucru, cu o durata maxima de finantare de pana la 72 luni in cazul creditelor de investitii, respectiv 36 luni pentru creditele/liniile de credit pentru capital de lucru.

Ajutorul de stat sub forma de grant de care beneficiaza antreprenorii care acceseaza aceste credite acopera dobanda pe o perioada de 12 luni de la acordarea creditului precum si comisioanele de garantare pe toata perioada de valabilitate a garantiei.

Ultimele articole
Sarbatorile vin cu blocarea conturilor
analize
Romanii platesc cash de sarbatori
punguta cu doi bani

Romanii platesc cash de sarbatori

Romanii au cumparat titluri de stat de 2,4 miliarde lei
punguta cu doi bani